Damper do Signa Fr 2
GgG mówie o 26". W ogóle jak masz 200mm a skok zamiast 51 czy tam 57 masz 63 to jest duuże prawdopodobieństwo że otrze. Bardzo duże. Jak nie czaisz o co mi chodzi, to chodzi o to, że koło przesunie się o więcej niż 16cm, jak przy standardowym ustawieniu, a przy okazji odległość od koła do podsiodłówki będzie taka sama jak w standardzie, więc otarcie będzie niemalże pewne. Mi jakoś przy śrubie od dampera lekko wykrzywionej koło ocierało o podsiodłówkę, więc przy skoku tłoka 63mm chyba nie musze mówić co będzie, bo teraz to już nie jest podejrzenie a pewność. Rozumiem że wolisz mieć 200 skoku w signie i główke 90*, niż 130 skoku i główke ~68* ? Jak tak to wygrany, ja wole to drugie, bo 2cm skoku mi nie zrobi dużej różnicy, a geo zrobi. A swingera nowego widze najtaniej na allegro za 450zł 

69stopni przy 66 180mm. wole mieć 200mm skoku przy kole 24" i gorszym kącie główki, niż mieć 26" i 13cm skoku, bo niestety, ja nie ogarniam większości polskich miejscówek na 10cm skoku :P A sign na 26" i damperze o 50mm skoku będzie miał niemal idealną geometrię jak sign z 24" i damperze 63mm. jedyny plus w jeżdżeniu na 26 jaki widzę to większa dostępność opon..
-
- Kontakt:
Czyli mowicie, ze bedzie ocierało, ale to tylko przy dobiciu wiec nie all time
da sie przezyc, przelotke od przerzutki wytne i bedzie troche lepiej. Ale nadal nie wiem jak ten adapter ma wygadac tak bardziej szczegolowo
Moze ktos wykonac i przeslac w taki w miare projekt - rozmieszczenie otworow, wymiary itp
Bede bardzo wdzieczny

Moze ktos wykonac i przeslac w taki w miare projekt - rozmieszczenie otworow, wymiary itp
Bede bardzo wdzieczny

[K] Kone SCRAP, SHRED, STUFF w rozmiarze S
[K] RS Domain 318 U-Turn
[K] RS Domain 318 U-Turn