Shimano Hone korba - opinie
-
- Kontakt:
Shimano Hone korba - opinie
Siema.
Jak w temacie.
Czy warto wydać na nią te 350zł? (W rowerowych nawet 550 - bo shimano w tym roku podrożało)
Interesują mnie lekkie korby, rower będzie służył do skoków.
We wtorek jade oglądać korbę dartmoora też z tym suportem (nazywa się ten suport jakoś HOLLOWTECH chyba) i jest ona za 300zł komplet, oczywiście nowa i z gwarą na 2 lata. Hone tylko przez neta (boję sie o gware)
Co sądzicie o tym hollowtech?
Pozdrawiam!
Jak w temacie.
Czy warto wydać na nią te 350zł? (W rowerowych nawet 550 - bo shimano w tym roku podrożało)
Interesują mnie lekkie korby, rower będzie służył do skoków.
We wtorek jade oglądać korbę dartmoora też z tym suportem (nazywa się ten suport jakoś HOLLOWTECH chyba) i jest ona za 300zł komplet, oczywiście nowa i z gwarą na 2 lata. Hone tylko przez neta (boję sie o gware)
Co sądzicie o tym hollowtech?
Pozdrawiam!
-
- Kontakt:
http://allegro.pl/item595930485_korba_s ... vativ.html
tu jest chyba stal, ale glowy nie daje.. generalnie gdzies czytalem , ze te z trzema blatami maja oske alu- a te z rockringiem stal.. nie wiem ile w tym prawdy..
tu jest chyba stal, ale glowy nie daje.. generalnie gdzies czytalem , ze te z trzema blatami maja oske alu- a te z rockringiem stal.. nie wiem ile w tym prawdy..
-
- Kontakt:
jak dla mnie SS mam juz dluugo i zupelnie nie odczuwam i brakuje mi przerzutek, jak tylko dirt (a i pewnie troche streetu) to powinienes byc zadowolony. i wtedy juz zebatka, korba i lancuch bmxowy i bedzie malina;] no chyba ze po bulki jezdzisz gdzies daleko po gorach:P a jaki rower w ogole?
http://www.pinkbike.com/photo/944642/
oneeighties!
oneeighties!
Teraz bedzie drugi sezon mojego Honea z alu osia. uzywam go w dh na hardtailu i nic sie z osia nie dzieje. Jedyne co mi sie stalo to gwint w pedale mi sie wyrabal, gwary Siemano nie uznalo i wrabalem tam alu tulejke i sie trzyma. Jak dla mnie Hone i teraz natepca SLX to bardzo dobre korby w dobrej cenie 

-
- Kontakt:
hahaha 2 tematy niżej jest dokładnie taki sam temat...^^ o ten. xd
-
- Kontakt: