BikeFama

mgedzior
Kontakt:

BikeFama

Post autor: mgedzior »

Widzieliście już ten portal? http://bikefama.pl/ Mi na wejściu skojarzyl się ze starym gronem. Co o nim myślicie?
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Pinkbike? Zreszta niektórzy zawodnicy maja profile na facebooku jak sie komus bardzo chce w spolecznosc bawic. Nigdy nie rozumialem konceptu portali spolecznosciowych (znaczy to swietny pomysł na biznes ale z pkt. widzenia uzytkownika) bo dla mnie to jak przerośnieta ksiazka adresowa.
muras
Kontakt:

Post autor: muras »

po co komus ten portal skoro jest Pinkbike ? poza tym za bardzo sie z n-k kojarzy.
6casey6
Kontakt:

Post autor: 6casey6 »

bikefama... brakuje jeszcze tylko polarków z logo i żelowych opasek na nadgarstek O_o
Michal4X
Kontakt:

Post autor: Michal4X »

Mi to w 100% przypomina NK z polaczeniem PB..
street-fighter
Kontakt:

Post autor: street-fighter »

bezsens - ktos chce na tym kase zarobic, na poczatku darmowe wszystko a potem opcje za oplata zrobia. Jak dla mnie PB wystarcza no i nk.
To tylko moja skromna opinia. Prosze nie gryzc :]
keny
Kontakt:

Post autor: keny »

Denerwuje mnie takie podejście - jak ktoś coś zrobi to reszta twierdzi że to tylko dla kasy i należy to olać.

Zrobili to bikerzy dla bikerów i twórcy są aktywnymi użytkownikami - jak na razie w miesiąc od powstania zarejestrowało się 500 użytkowników, ale 90% to XC i szosa

Oczywiste jest że trzeba to będzie jakoś utrzymać, ale do głowy mi nie przyszło wprowadzanie opłat dla użytkowników..

Jasne że jest wzorowany na NK i PB, do tego jest tam też parę innych ciekawych funkcji a będzie dodane jeszcze więcej. Dobrą opcją są grupy - gdzie ludzie z danej okolicy mogą się połączyć i na własnym (opcjonalnie zamkniętym) forum ugadywać się na jazde, wrzucać foty do galerii itp.

pozdro, keny - jeden z założycieli ;)
[url=http://bikertrzebinia.pl]Biker Trzebinia[/url] ;)
ODPOWIEDZ