krzyżowka xD

kamilbikeboy
Kontakt:

krzyżowka xD

Post autor: kamilbikeboy »

siema musze zrobic na jutro krzyżowke z bazy danych na informatyke. haslo musi byc BAZA DANYCH. i do tego musza byc hasla i pytania zwiazane z bazą danych . z gory dzieki .ps nic mi do glowy nie przychodzi.
snizy
Kontakt:

Post autor: snizy »

ja mam nowe hasło:
... JESTEM LEŃ ...
Noldorek
Kontakt:

Post autor: Noldorek »

A wredny będę...powinieneś dostać 1 z informatyki!
www.google.pl
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6438250
Wszystko na sprzedaż
kamilbikeboy
Kontakt:

Post autor: kamilbikeboy »

patrzyłem;]
street-fighter
Kontakt:

Post autor: street-fighter »

to jak patrzyles do googli i nic nie znalazles to naprawde powinienes miec 1 z informatyki!!! kopa w dupe mu!! :)
To tylko moja skromna opinia. Prosze nie gryzc :]
konewka
Kontakt:

Post autor: konewka »

dajcie spokoj chlopakowi, jakis gowniarz, nic nie umie robic oprocz bezsensownego pisania postow i tyle...
http://mrshaper.pinkbike.com/
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

chyba sobie jaja robisz :lol:
http://dhcyc.pinkbike.com
XBizkit
Kontakt:

Post autor: XBizkit »

Kwerendy, Tabele, Etykiety, Kwarty, rekordy... OMG idż już i zrób tę krzyżówkę a na następny raz idz i nie grzesz...
Znów ten smak piachu... ech Wiosna!!
KROM@
Kontakt:

Post autor: KROM@ »

Jedyne co teraz umieją w szkołach poniżej szkoły średniej to odpalić Tibie albo CSa nic więcej :roll: .
[S] Manitou Metel RP 222mm 450LBS , Koło S-type 24"+ Novatec
XBizkit
Kontakt:

Post autor: XBizkit »

Myślę że ten punkt regulaminu odnośnie zakazu odrabiania prac domowych to wybawienie i dla nas Panowie jak i dla Tibiańczyków...ba może wreszcie sami coś zrobią i się nauczą.
Znów ten smak piachu... ech Wiosna!!
blackdemon
Kontakt:

Post autor: blackdemon »

KROM@ pisze:Jedyne co teraz umieją w szkołach poniżej szkoły średniej to odpalić Tibie albo CSa nic więcej Rolling Eyes .
no widzisz i tu sie nie zgodze, moze i 99% takich jest jednak ja znam pare osob wlacznie ze mna ktore umia duzo wiecej niz poziom szkoly sredniej przewiduje.. a pan koleszka robi pewnie teraz w excelu cos, bo watpie zeby mieli w podstawowce albo gimnazjum bazy danych;)
konewka
Kontakt:

Post autor: konewka »

blackdemon:
KROM@ napisał:
Jedyne co teraz umieją w szkołach poniżej szkoły średniej to odpalić Tibie albo CSa nic więcej Rolling Eyes .

no widzisz i tu sie nie zgodze, moze i 99% takich jest jednak ja znam pare osob wlacznie ze mna ktore umia duzo wiecej niz poziom szkoly sredniej przewiduje.. a pan koleszka robi pewnie teraz w excelu cos, bo watpie zeby mieli w podstawowce albo gimnazjum bazy danych;)

no i ku*wa znow sie zaczyna... kolejny obronca ucisnionych mlodych itd. kazdy temat na tym forum w polowie zchodzi na to, co kazdy z mlodych szczyli umie a czego nie i jaki to on jest madry, ze poziom w liceum za niski dla niego itd itp...
http://mrshaper.pinkbike.com/
blackdemon
Kontakt:

konewka pisze:no i ku*wa znow sie zaczyna... kolejny obronca ucisnionych mlodych itd. kazdy temat na tym forum w polowie zchodzi na to, co kazdy z mlodych szczyli umie a czego nie i jaki to on jest madry, ze poziom w liceum za niski dla niego itd itp...
mlodym szczylem to chyba jestem z rocznika bo ani nie wygladam ani nie mysle jak typowy 15-latek. a w kompach nie siedze od dzisiaj i dobrze wiem ze w liceum nie ucza ani obslugi uniksow ani jezykow programowania poza pascalem i podstawa c++
klexuh
Kontakt:

Post autor: klexuh »

blackdemon pisze:mlodym szczylem to chyba jestem z rocznika bo ani nie wygladam ani nie mysle jak typowy 15-latek.
haha.. Troche mnie to rozbawilo.. Skromnosc powala.. A btw. innym 15 latkom w glowie siedzisz ze wiesz jak mysla?
blackdemon
Kontakt:

klexuh pisze:haha.. Troche mnie to rozbawilo.. Skromnosc powala.. A btw. innym 15 latkom w glowie siedzisz ze wiesz jak mysla?
poprostu widze co moi 'koledzy' robia;)
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

leń i tyle ... zamykam temat, a kolega do nauki!!!
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
Zablokowany