krzyżowka xD
-
- Kontakt:
krzyżowka xD
siema musze zrobic na jutro krzyżowke z bazy danych na informatyke. haslo musi byc BAZA DANYCH. i do tego musza byc hasla i pytania zwiazane z bazą danych . z gory dzieki .ps nic mi do glowy nie przychodzi.
A wredny będę...powinieneś dostać 1 z informatyki!
www.google.pl
www.google.pl
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6438250
Wszystko na sprzedaż
Wszystko na sprzedaż
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
no widzisz i tu sie nie zgodze, moze i 99% takich jest jednak ja znam pare osob wlacznie ze mna ktore umia duzo wiecej niz poziom szkoly sredniej przewiduje.. a pan koleszka robi pewnie teraz w excelu cos, bo watpie zeby mieli w podstawowce albo gimnazjum bazy danych;)KROM@ pisze:Jedyne co teraz umieją w szkołach poniżej szkoły średniej to odpalić Tibie albo CSa nic więcej Rolling Eyes .
blackdemon:
KROM@ napisał:
Jedyne co teraz umieją w szkołach poniżej szkoły średniej to odpalić Tibie albo CSa nic więcej Rolling Eyes .
no widzisz i tu sie nie zgodze, moze i 99% takich jest jednak ja znam pare osob wlacznie ze mna ktore umia duzo wiecej niz poziom szkoly sredniej przewiduje.. a pan koleszka robi pewnie teraz w excelu cos, bo watpie zeby mieli w podstawowce albo gimnazjum bazy danych;)
no i ku*wa znow sie zaczyna... kolejny obronca ucisnionych mlodych itd. kazdy temat na tym forum w polowie zchodzi na to, co kazdy z mlodych szczyli umie a czego nie i jaki to on jest madry, ze poziom w liceum za niski dla niego itd itp...
KROM@ napisał:
Jedyne co teraz umieją w szkołach poniżej szkoły średniej to odpalić Tibie albo CSa nic więcej Rolling Eyes .
no widzisz i tu sie nie zgodze, moze i 99% takich jest jednak ja znam pare osob wlacznie ze mna ktore umia duzo wiecej niz poziom szkoly sredniej przewiduje.. a pan koleszka robi pewnie teraz w excelu cos, bo watpie zeby mieli w podstawowce albo gimnazjum bazy danych;)
no i ku*wa znow sie zaczyna... kolejny obronca ucisnionych mlodych itd. kazdy temat na tym forum w polowie zchodzi na to, co kazdy z mlodych szczyli umie a czego nie i jaki to on jest madry, ze poziom w liceum za niski dla niego itd itp...
http://mrshaper.pinkbike.com/
-
- Kontakt:
mlodym szczylem to chyba jestem z rocznika bo ani nie wygladam ani nie mysle jak typowy 15-latek. a w kompach nie siedze od dzisiaj i dobrze wiem ze w liceum nie ucza ani obslugi uniksow ani jezykow programowania poza pascalem i podstawa c++konewka pisze:no i ku*wa znow sie zaczyna... kolejny obronca ucisnionych mlodych itd. kazdy temat na tym forum w polowie zchodzi na to, co kazdy z mlodych szczyli umie a czego nie i jaki to on jest madry, ze poziom w liceum za niski dla niego itd itp...
-
- Kontakt: