Kadry Polski w kolarstwie grawitacyjnym 2009
-
- Kontakt:
Kadry Polski w kolarstwie grawitacyjnym 2009
Witam, mam kilka pytań dla ludzi ogarniętych bardziej z tym tematem, wiem że jest powołana Kadra Polski 4x na 2009 , ale co z resztą PZkol w zeszłym roku obiecał to ogarnąć, BMXami podobno zajął się ktoś od trialu - jedno z drugim ma raczej mało wspólnego ale ok, tylko czy coś się z tym dzieje? , kolejna sprawa to jest taka Kiedy są PUCHARY POLSKI BMX w Dzierżonowie? bo MP BMX to już wiem kiedy u nich mają być z portalu aquila (trialowy)
Wszędzie dookoła Polski są Kadry BMX tylko w zacofanej POLSCE nie, z Dh to nie wiem ale wiem że nawet Białoruś ma (czy miało) Kadrę BMX
Nie chciałbym też jechać przeklinać itp na ludzi.. ale ogarnie to ktoś w końcu!!!!
Wszędzie dookoła Polski są Kadry BMX tylko w zacofanej POLSCE nie, z Dh to nie wiem ale wiem że nawet Białoruś ma (czy miało) Kadrę BMX
Nie chciałbym też jechać przeklinać itp na ludzi.. ale ogarnie to ktoś w końcu!!!!
http://www.myspace.com/animodj / ogień jest tylko jeden... ogień z dupy:)
-
- Kontakt:
no tak spotkanie było, ale jakoś nie wiele z niego chyba wywnioskowano bynajmniej odnośnie bmxów, steel-u nie mam do tego uprawnień więc nie do mnie takie pytania, ale obiecanki cacanki są już zbyt wkur.. że coś ma być i gówno jest.
http://www.myspace.com/animodj / ogień jest tylko jeden... ogień z dupy:)
-
- Kontakt:
Elo Panowie!
Kadra Polski w DH i 4X jak najbardziej istnieje. Ja jako odpowiedzialny za kadre 4X obiecuje wkrótce rzucić niusa kto jest w kadrze, a kto jest "na rezerwie", bo kadra jest z założenia szeroka. Oficjalnymi w planie kadry 4X na ten rok jest PŚ i ME w SLO. Oczywiście kadrowicze, np z MTB Wieża Anna pojadą jeszcze na inne PŚ, ale oficjalny wyjazd kadry to tylko SLO. Reszta wkrótce w niusie!
Kadra Polski w DH i 4X jak najbardziej istnieje. Ja jako odpowiedzialny za kadre 4X obiecuje wkrótce rzucić niusa kto jest w kadrze, a kto jest "na rezerwie", bo kadra jest z założenia szeroka. Oficjalnymi w planie kadry 4X na ten rok jest PŚ i ME w SLO. Oczywiście kadrowicze, np z MTB Wieża Anna pojadą jeszcze na inne PŚ, ale oficjalny wyjazd kadry to tylko SLO. Reszta wkrótce w niusie!
...