Chłopaki masakra i tyle - przez minutę leci jedno miejsce ->prosta z zakrętem w lewo (pomijam fakt,że napierw jeżdzą wszyscy,a potem dodatkowo osobno),potem próby poślizgu,a koniec mnie rozwalił - nie wstawiajcie napisu LOTY,gdy coś jest trochę większe od krawężnika. Dobra rada - więcej ujęć bez powtarzania przez każdego.
nopainnogame loty daliśmy bo sie wyśmiewaliśmy że robimy konkurs lotów np. jak skoczkowie na Planicy tyle że na hopce wielkości meta :P jakbym nie wiedział o co chodzi to faktycznie można to tak zinterpretować jak ty i wziąść za totalna lameriadę :>
LOTY! haha Sory ale nie moglem sie powstrzymac.. widzialem jazde greenmana na jakims filmiku juz.. i nawet mi sie podoba ale ten filmik to porazka.. chodzi mi o montaz, ujecia.. no i PRZEOGROMNE LOTY.!
Nie będe tutaj was bardzo jechał, macie fun z jazdy i to jest najważniejsze...
Film pierwsza klasa raczej nie jest, proponuje dać coś wiecej z siebie i następnym razem złożyć coś konkretniejszego to będzie lepszy efekt i ogólna satysfakcja
nie lubie tego pisac ale prosiles. moja rada: szybciej panowie! to ze mialem wrazenie ze ktos odtwarza mi 5 s klip w kolo to juz pomine, odnioslem tez wrazenie ze chlopak na sztywniaku jezdzi sporo szybciej niz na tym ktm mimo ze ma czerwono bialy najszybszy kolor,