Jaka ramka hardtail pod Manitou dorado 180mm ?
Teraz najmocniej sie zastanawiam nad jakimś 66. Jednopółka normalnie da rade ? Gdybym kupił tego 66 z rurą 1.5 to rame na dziendobry muszę też zmienić :/ obecnie mam a-ganga no i nie chce naraz zmieniać i ramy i amora bo nie wyrobie finansowo. Ten fox pewnie jest wporządku ale nie wiem czemu jakos mi sie nie widzi. Wolałbym już coś z marzocchi. a 66 RCV czym różni się od rc2x ?
Już się zmieszałem.. Może jednak full Smile Jaka ramka byłaby odpowiednia + do tego jaki amor ? Ramka najlepiej jak najmiejsza i najlżejsza do FR.
Troche offtopic się zrobił no ale przepraszam ! smile
Już się zmieszałem.. Może jednak full Smile Jaka ramka byłaby odpowiednia + do tego jaki amor ? Ramka najlepiej jak najmiejsza i najlżejsza do FR.
Troche offtopic się zrobił no ale przepraszam ! smile
-
- Kontakt:
Mi sie te 66 bardzo podobają.. Czy wersja RCV [2008] jest najsłabszą ? Czym różni się od innych ? Tłumieniem ? Jakie z 66 są godne polecenia ? Ten fox naprawde jakos nie przypadł mi do gustu
(
Surge tez mi się podoba bardzo. Zwłaszcza że dostosowany jest do duzego skoku i dobrze sprawdza sie nawet w DH. Cena nawet nowego surge jest odpowiednia Smile no i stalowa ramka.

Surge tez mi się podoba bardzo. Zwłaszcza że dostosowany jest do duzego skoku i dobrze sprawdza sie nawet w DH. Cena nawet nowego surge jest odpowiednia Smile no i stalowa ramka.
-
- Kontakt:
ja mialem taki set - http://www.pinkbike.com/photo/1682226/
i rower byl jak marzenie. potem przesiadlem sie na 66 170 skoku (2006) i bylo juz gorzej
i rower byl jak marzenie. potem przesiadlem sie na 66 170 skoku (2006) i bylo juz gorzej
Pure Freeride