Moderatorzy - porządki

easy_rider
Kontakt:

Post autor: easy_rider »

SegatiV pisze:wszyscy którzy mają coś do Steel'a to gówniarze z NEO, nie mający za grosz kultury i rozsądku, trzeźwego rozumienia sprawy itd
I to się nazywa obiektywna wypowiedz, są dwie strony "gówniarze z NEO" i elo ziomy

off się robi :|
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

easy_rider witamy w internecie ;)

BTW. Nie róbmy z tego tematu konkursu popularnosci. Kto ma byc modem jest juz pewnie rozwazany, a jak czuje głeboka misje i potrzebe zbawienie swiata to niech sie zgłosi do agory eee... znaczy nikoma ;)
off_road
moderator
Kontakt:

Post autor: off_road »

eskimos28 pisze:
No tak off_road zna się na rzeczy, ale mod powinien znać się na wielu innych rzeczach.
Ja tam tylko lubię rowery a modowanie nie tak dalekiego forum to moje drugie zajęcie:)
Odpalanie forum dh-zone rano i zamykanie wieczorem chociaż zauważyłem, że lepiej w ogóle nie wyłączać i nie tracić czasu na włączanie :D

Swoją drogą może ktoś napisać na czym będzie postawione nowe forum oraz czy przewidywany jest import bazy aktualnego do nowego?
Ohlins RS Elka DT Marzocchi AvA DSP WP Showa KYB

Serwis:
www.fb.com/BFGsuspension
SegatiV
Kontakt:

Post autor: SegatiV »

Sory ale musiałem

easy_rider Widzisz, Ty nie rozumiesz co Ja pisze, a co dopiero co pisze Steel
easy_rider
Kontakt:

Post autor: easy_rider »

SegatiV pisze:Widzisz
nie widzę

SegatiV pisze:Ty nie rozumiesz co Ja pisze
to taki zaszyfrowany przekaz jest w tym co napisałeś, oświeć mnie co się w nim znajduje :lol:
Las3k_91 Ldz
Kontakt:

Post autor: Las3k_91 Ldz »

Pewnie chodzi o to, że Steela czepiają się tylko analfabeci?
A nawet jeśli o coś innego, to taka jest prawda :mrgreen:
Hajdas
Kontakt:

Post autor: Hajdas »

kiedy rusza nowe forum ? :P
Lisek-Tm
Kontakt:

Post autor: Lisek-Tm »

Powinna zostac stara ekipa modow + steel2, off_road, lub schodek ktory byl modem kiedys. Na okazje "otwarcia" nowego forum proponuje wyslac list do EVERa i zaproponowac mu modowanie ;p
snizy
Kontakt:

Post autor: snizy »

moja propozycja brzmi... ZENON - koleś zawsze mnie rozbawił i zawsze był tematem rozmów i anegdot na zawodach
a na poważnie.. stara ekipa plus Schodek i Steel (od bana do moderatora - to się nazywa kariera)
madmaxorr
Kontakt:

Post autor: madmaxorr »

Jestem za.
Steel2 ponieważ chłopak ma dużą wiedzę i będzie pilnował żeby nie było tekstów typu "czemó mui amorek RsT nie tómi" :D
off_road Krótko powiem chłopak zna się na serwisie a ktoś taki też jest potrzebny :)

No i to by było na tyle :mrgreen:
KaczorAC1
Kontakt:

Post autor: KaczorAC1 »

I co tak ucichło ? Dzieję się tam coś w tej sprawie ?
Noldorek
Kontakt:

Post autor: Noldorek »

Ja także w temacie:P mod Xxsin to ktoś nowy? ktoś kto się obudził i przypomniał o forum? czy mod którego po prostu ja jeszcze nie spotkałem?
( nie mam na celu napiętnowanie kogokolwiek tylko pytam z ciekawości :P )
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6438250
Wszystko na sprzedaż
ArthurGreen
Kontakt:

Post autor: ArthurGreen »

Noldorek, Xxisin jest jednym z starszych modów.. Pojawia się od czasu do czasu, ale regularnie ..
http://BiotopRacing.com Problemy z hasłem? pisz - arthurgreen@wp.pl 

http://bicyklon.pl - mój ulubiony sklep! - dystrybutor http://oneindustries.com/bike
tobo
Kontakt:

Post autor: tobo »

1. wg mnie śmieszny jest tekst: jestem moderatorem ale sorry, nie mam czasu żeby zajmować się drobiazgami. syfu stylistycznego i pseudomerytorycznego jest tu mnósto. dla mnie jeśli ktoś się decyduje na jakąś funkcję to powinien wypełniać zadania z niej wynikające w stu procentach albo nie wypełniać ich wcale - czyli zrezygnować z modowania. a czy mu za to płacą czy nie - decydujesz się na coś to rób to dobrze a nie tylko rób.
2. nie zgadzam się że mod nie musi się znać na rowerach. w zarządach firm też mają siedzieć ludzie nie będący w temacie? takich ciołków w naszej rzeczywistości, przyszytych do jakiejś roli z przypadku przez dobrze postawionych i wpływowych kumpli mamy mnóstwo.
3. regulaminu powinno się trzymać moim zdaniem bezwzględnie. to słowo pisane - czy nie jest możliwe by zastanowić się co i w jaki sposób się pisze? nasz język potoczny to niestety śmietnik bo mało kto dba o to w jaki sposób mówi.
4. kto nie zachowuje jakiegoś choćby znośnego poziomu wypowiedzi - powinien być banowany bez wielkiego zwlekania - czy taki ktoś to osoba na której powinno zależeć jakiejkolwiek grupie? wg mnie nie ma o kogo walczyć. noo chyba że wyrabiamy normy i podbijamy statystyki kosztem jakości...
5. o ile pamiętam to modzi nie mają dostępu do np działu sprzętownia. jeśli jest to wykonalne technicznie to powinno się im taką możliwość dać - może w końcu ten dział byłby w miarę sensowny, posprzątany i zaktualizowany.... skoro administracja nie robi tam porządku....
eskimos28
Kontakt:

Post autor: eskimos28 »

tobo Dobrze prawisz. Może napiszesz sensowny regulamin do forum?;>:PP Bo widać, że masz wizje. :)
tobo
Kontakt:

Post autor: tobo »

sensowny regulamin? pilnuję porządku na innym netowym forum - forumrowerowe.org
pewnie wielu młodziakom nie podoba się że nie można tam uprawiać samowoli i chamstwa ale zdecydowana większość aktywnych użytkowników ceni sobie kulturę i trzymanie się zasad. nikt mądry nie obraża się jeśli jego temat poleci bo jest nieregulaminowo założony, zdecydowana większość osób bierze sobie do serca uwagi o zachowaniu i respektuje ostrzeżenia. moderacja i administracja nie czuje się zwolniona z przestrzegania zasad.
jestem na tamtym forum od ponad dwóch lat i zawsze z chęcią wracam.
użytkownicy pilnują się wzajemnie o wspólnie "bronią" swojego forum przed imbecylami którzy od czasu do czasu próbują tam zamącić. mamnieraz kilkadziesiąt powiadomień od etatowych "sprzataczy" :)
regulamin jest dostępny dla każdej osoby która tam zagląda.
MNIE te zasady się podobają.
Avat
Kontakt:

Post autor: Avat »

Forumrowerowe.org rzeczywiście jest dobre. Porządek jest, ale z drugiej strony mało tam dzieci neo jak tutaj.
Steel2
Kontakt:

Post autor: Steel2 »

Też jestem za skuteczną szybką i ostrą moderacją. W końcu ktoś kto tu przychodzi może się dopasować a nie forum musi się dopasować do niskiego poziomu współczesnej młodzieży. Dlatego tak ważny jest dobry i jednoznaczny regulamin. I niestety moderacja jest do sprzątania i karania ( jakkolwiek to brzmi ). Teraz czas na decyzje Nikoma już, bo właściwie wszystko zostało powiedziane.
[url=http://www.weeze.pl/][color=#ff0033][b]weeze.pl[/b][/color][/url]
ODPOWIEDZ