Autobus Myslenice <-> Krk
Autobus Myslenice <-> Krk
Witam,
z kumplem chcemy jechac do myslenic w sobote, z tego co sie orientuje z Krk nie ma wiekszego problemu rano zabrac rower,
jednak jak to wyglada w myslenicach? Jest wieczorem jakis transport do krk w ktory mozna sobie wepchac rower? bo perspektywa jechania 30km po calym dniu na zjazdowce to mi sie srednio poba :D
z kumplem chcemy jechac do myslenic w sobote, z tego co sie orientuje z Krk nie ma wiekszego problemu rano zabrac rower,
jednak jak to wyglada w myslenicach? Jest wieczorem jakis transport do krk w ktory mozna sobie wepchac rower? bo perspektywa jechania 30km po calym dniu na zjazdowce to mi sie srednio poba :D
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
mysle ze spokojnie za pierwszym razem cie wezma, ale ciezko wyczuc jak pozniej. ale sam zamierzam sprobowac, bo bodajze od wtorku w myslenicach slonce daje i podeschlo juz nieco napewno;)bodzio2k pisze:Dlaczego mieliby nie wpuszczać? Idę o zakład, że mnie wezmą.
a kiedy dokladnie masz zamiar sie zjawic? daj znac to mozemy sie ustawic, ja sobote i niedziele bede jezdzil.