dual/4x -----> cracoov

Skylinegtr
Kontakt:

Post autor: Skylinegtr »

No pod skarbonką to raczej masy se nie zrobicie bo jest rozkopana i ogrodzona jedna połowa rynku, właśnie ta od strony ratusza :/
MOnster Garage
gg:5687099
http://youtube.com/watch?v=NdaTsWqbDF0
ExIsT
Kontakt:

Post autor: ExIsT »

i co byl ktos??
ziemniak
Kontakt:

Post autor: ziemniak »

powiem prosto z mostu za małe naglośnienie było chcesz cos zrobic to dawaj posta na ogolne rozmowy (tam jest najwięcej postów i zapewne tam spotkasz sie z największym odezwem taka akcja to jest juz coś trzeba by pogadać z jakimis klubami żeby nas wsparły może jakies sklepy tez by się przyłączyły i jak zbierać podpisy to nietylko wśrod społoeczności bikerów ale także wśrod postronnych osóbzawsze by się znalazło jakaś grobka ktora by nas wspomogła to jest moje zdanie na przeforsowanie argómętów ze strony rady miasta trzeba mieć już dobre kontrargómęty i wiele ludzi za sobą(podpisy)
www.mud-brothers.com
ziemniak
Kontakt:

Post autor: ziemniak »

jak myślisz o tym na poważnei to zagadaj do mnie na gg cos wymysli się skrzyknie sie znajomych może cos wykumamy w gronie i tak jak pisze to jest akcja na większą skale także przydało by sie poparcie dużej gropy ludzi i dużo osób musialo by to przygotowywać moje gg jest w profilu (chyba a jak nie to masz tu 5753679)
www.mud-brothers.com
ODPOWIEDZ