Problem, Destroyer vs Ballistic
Problem, Destroyer vs Ballistic
Witam, zastanawiam się nad tymi dwoma ramami, a dokładnie zmianie z destroyera na ballistica... Mam obecnie Detroyera Jumpa(2005r) w secie z Manitem(Shermanem). I tu moje pytanie... co myslicie nad zmiana tego jumpa na ballistica... Bo ta krowa tyle wazy przez ta rame że normalnie kapota;/ Chodzi mi głównie o wage... A ballistica mam w domu i jest o wiele lżejszy... Druga sprawa że ten jump to 13 calówka;/ a ja mam 2 m wysokości i poprostu jest ona na mnie troche za mala;/ A może jakas inna zama zamiast balasa:) miło widziane propozycje:]
Mam jeszcze możliwośc wymainy na draga 14 cali... Co o tym sadzicie?
Pozdrawiam
I jeszcze jedna sprawa:P Najlepiej by było zebym nic oprócz ramy nie musiał zmieniac:) to znaczy sterów, suportu itp:)
PS. Sorka że nie stylistycznie i wogole ale strasznie mi sie spieszylo bo nie jestem u siebie;/ mam nadzieje ze sie cos z tego zrozumie:)
Mam jeszcze możliwośc wymainy na draga 14 cali... Co o tym sadzicie?
Pozdrawiam
I jeszcze jedna sprawa:P Najlepiej by było zebym nic oprócz ramy nie musiał zmieniac:) to znaczy sterów, suportu itp:)
PS. Sorka że nie stylistycznie i wogole ale strasznie mi sie spieszylo bo nie jestem u siebie;/ mam nadzieje ze sie cos z tego zrozumie:)
-
- Kontakt:
KBT Edytuj posty.
Drag wydaję, się najsensowniejszy z tych trzech. W Ballisticu DS jest strasznie mało miejsca na oponę z tyłu. 2,35 mał centra i nie pośmigasz. Ale jakbyś kupił Draga to idzie do wymiany sztyca i stery. No ale sztyce to napewno trzeba będzie wymienić bo 26,4 to rzadko spotykany rozmiar.
Ale powiedz jeszcze jaki budżet i do czego będziesz tego używał.
Drag wydaję, się najsensowniejszy z tych trzech. W Ballisticu DS jest strasznie mało miejsca na oponę z tyłu. 2,35 mał centra i nie pośmigasz. Ale jakbyś kupił Draga to idzie do wymiany sztyca i stery. No ale sztyce to napewno trzeba będzie wymienić bo 26,4 to rzadko spotykany rozmiar.
Ale powiedz jeszcze jaki budżet i do czego będziesz tego używał.
To znaczy tak, draga bd mial za darmo... wiec z tym nie ma problemu, używać bd tego do średniego DH... Boje sie żeby sie to nie posypało bo waże prawie 90 kilo 
To jak... zmieniac to??
PS: Patrzyłem na allegro i Destroyer i Dragstar maja taki sam rozmiar sterów 1 1/8" tak pisze:P ja sie tam nie znam na tych oznaczeniach:)

To jak... zmieniac to??

PS: Patrzyłem na allegro i Destroyer i Dragstar maja taki sam rozmiar sterów 1 1/8" tak pisze:P ja sie tam nie znam na tych oznaczeniach:)
KBT No jak za darmo to się nie zastanawiaj. Nawet jak w kiepskim stanie wizualnym byle nie pęknięta to pomalować i heja. Dużo osób używa dragów nawet z dwupółkami do leśnych szaleństwo. Osobiście nie miałbym tyle zaufania do ht z dolnej półki ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma
Chyba, że by ci jakaś extra gotówka wpadła to można poszukać Bitcha albo DM DS używki bo drogie to nie jest a dobre