Witam Wszystkich!
jak w temacie chce kupic rower do FR w cenach 1900-2200. rama (sztywna) i amor moga byc uzywane, cala reszta nowa. nie wiem dokladnie jaki osprzet bo jestem dopiero poczatkujacym myslalem nad pike i z1. ogolnie amor +/- 150mm skoku. rama NS/Kona/DC itp. licze na Wasza tworczosc lub dobre oferty
drop offa iv sie nie oplaca bo jest bez regulacji tlumienia.. ja mam trojke i nie narzekam. a co do tematu to zapomnialem dodac ze chetnie sprzedam swoj tylko nie za 2 tysiace
Przecież DO III normalnie regulowane tłumienie... A na osprzęt powinieneś wydać więcej niż na rame i amor razem wzięte, zwłaszcza do FR. Ramke z amorem najwyżej później sobie zmienisz... Kupuj sprzęt DM najtaniej i najlepiej.
Pozdr ;p
Rumak14 no wlasnie. na hardtail'u chce sobie najpierw pocwiczyc technike a potem jak bedzie na dobrym poziomie przezucic sie na full'a. Vermin my tu rozmawiamy o amorze do FR czy rowerku z osprzetem? trzymajmy sie tematu
stery: http://allegro.pl/item604499711_nowe_ti ... wys_0.html
są ciężkie ale świetne, 3 lata na jednym wianku kulek, nie słuchaj się kolegów że kulki są beee, bo się na 100% nie znają, trzeba o nie dbać troszkę(o MX nie tak bardzo) a odwdzięczą się po stokroć, chyba że weźmiesz ramkę ze zintegrowanymi, to jakieś tanie..
ten model XT to jedna z najlepszych przerzucajek jakie miałem i nadal mam, skatowana, porysowana ale wytrzymała 3 lata w FR i DH w 3 sztywniakach, teraz można tanio kupić... POLECAM