661 comp tez moglby byc ale napiszcie cos o tych powyzej, workera ani ventury nie chce bo po co kupowac kask ktory polegnie przy pierwszej glebie - pieniądze wyrzucone w błoto albo gorzej, w drzewo ;d
Z góry dzięki za pomoc, pozdrower
Było. Wystarczy poszukać. Temat mocno zbliżony, a na bezpieczeństwie nie powinna się oszczędzać. Dozbieraj jeszcze z 80-100zł i kup se coś lepszego.
Link do tematu: Kask ff za 280zł
GrzesiekDH przecież ten ostatni to prawie Worker , chyba ta sama skorupa, inny daszek i szczęka. Tak czy ianczej skręcane g...
A z thh bym wolał t-40, t-39 wyglada jakby miał lekko krótką szczękę.
ten ostatni jest calkiem inny niz worker :] , eskimos28 przeciez napisalem ze nie mam wiecej kasy a ty mi wyjezdzasz z tekstem zebym dolozyl ;/ czytanie ze zrozumieniem sie klania. Co myslicie o tym CSC?
poszukaj strike, albo pro bravo. zdecydowanie polecam Ci pro bravo, jeszcze przy dobrych kursach euro kupiłem go poniżej 200pln nówkę. te kaski z podanych linków nie wzbudzają mojego zaufania. jak dla mnie lepiej kupić coś sprawdzonego, nawet używkę, niż nowy kask który miałby Cię zawieść. pozdro
a moze juz uzbierał 200?i nie ma wiecej ludzie zrozumcie!
Jeździłem na worker gorąco w nim ,głowa sie poci ,lepiej kup sobie kask Maxa mniej sie w nim pociłem, choc to kask na motor
Elo chciał bym podłączyć sie do tematu tylko że szukam kasku do 450 pln max !! myśle nad strikiem i limarem który lepszy ? może coś innego w tej cenie ?;>
Full Bravo Pro, Evolution, za 500 masz Bell Drop. czasem jakieś Troye lecą w tej cenie używane. nie wiem gdzie patrzyłeś że wywęszyłeś tylko strika i limara :O
No racja Limar Nutcase to dość stara konstrukcja sprzed dobrych kilku lat a obecnie sprzedawana pod różnymi markami jak KRK Sukub, Starsport czy inne. Miałem go dość długi czas i nie narzekałem ale to było z 3 lata temu Więc przy obecnych konstrukcjach wypada dość średnio, co nie znaczy że źle chroni bo nie raz mi dyńkę ratował
GrzesiekDH ja od siebie polecam używanego bell bellistic. Mam go i jest ok. Przewiewny i jeśli odpowiednio dobierzesz rozmiar to jest zajebiście wygodny. Gleby jeszcze nie zaliczyłem, więc nie powiem jak z wytrzymałością, ale wiele osób poleca ten kask. Wg mnie w tych granicach cenowych najlepszy wybór.
[S] Grimeca sys 12
[K] śrubka odpowietrzania z zacisku Grimeca