[DH] 25-26 kwiecień Diverse Downhill Myślenice
[DH] 25-26 kwiecień Diverse Downhill Myślenice
siemka . Chcę się wybrać na te zawody pooglądać i przejechać się po trasie .Dam radę tylko w jeden dzień . Jak ktos był albo wie coś na temat w który dzień jest lepiej proszę o odp .. thx
http://devil17.pinkbike.com
Generalnie płacisz za wyjazdy wyciagiem(nie ma taryfy ulgowej), a trasa jest otwarta. Który dzien lepiej wybrac odpowoiem Ci tak. Zalezy czy chcesz pojeździc po trasie czy poogladac zawody. Jezeli chcesz posmigac ,to polecam sobote (dzien treningow)a co do samego dnia zawodow to sorry, ale wydaje mi sie ze osoby blokujace wyciag (a zawsze jest mega kolejka i mozna zjechac max 2, 3 razy no chyba ze ktoś bedzie za wczasu) a nie startujace w zawodach naprawde mogły by sobie to darowac bo to naprawde nie ma sensu .... (to jaka osobista uwaga)
www.mud-brothers.com
Orginalne Perskie Dywany. Niektore nawet latajace. Jakie ma byc podłoze w lesie? Sprecyzuj.
Hopa duza zawsze byla jedna czyli gap pod wyciagiem. Relatywnie duze jeszcze te koncowe byly (Groober/Constest inne).
Devil17 wpadnij bo masz blisko i nie wybrzydzaj. Oprócz trasy z zawodów do głowy przychodzi mi 5 czy 6 tras wiec bankowo cos dla siebie znajdziesz.
Hopa duza zawsze byla jedna czyli gap pod wyciagiem. Relatywnie duze jeszcze te koncowe byly (Groober/Constest inne).
Devil17 wpadnij bo masz blisko i nie wybrzydzaj. Oprócz trasy z zawodów do głowy przychodzi mi 5 czy 6 tras wiec bankowo cos dla siebie znajdziesz.
w dzień zawodów bez numerków nie wpuszczają na trasę zawodów, miałem "okazję" się przekonać :P, co do numerków będą takie fajne laminowane, czy znowu na tej badziewnej, pękającej od byle czego plastikowej płytce? Jeśli ktoś może to niech przekaże organizatorom że lepszym rozwiązaniem jest laminowany numer :]
-
- Kontakt:
bodzio2k pisze:Tylko nie zdziwcie się. Ekipa Tomasza G. robi właśnie kompletnie nową traskę. Sam nie wiem czemu. No, ale...
Popieram!!

http://www.team.hadronsport.com/
-
- Kontakt:
zawsze lepiej się jeździ na znanych traskach. Ale przecież chodzi o to aby się rozwijać. Inaczej wszystkie zawody były by organizowane na jednej górze, trochę przesadzając
Ale bomba że robią kolejne, bo ja głównie śmigam do Myślenic i te same zakręty się nudzą. Jednak byłem 2 tyg. temu i były inne niż przed zimą 

bodzio2k ja tam wole nowa bo mi stara bardzo nie lezala. Jakos nie moglem z nia do porozumienia dojsc
Swoja droga, ze stara nie tak latwo bo pod koniec ubieglego sezonu ziemia byla zbita na beton i to dawało gówniana przyczepnosc. Trzebaby z 1/3 trasy jak nie wiecej "zmiekczyc" dla przyczepnosci.
A co do nowych tras to ja tez nie lubie ale nudno by bylo w zyciu jakby ciagle to samo robic
Devil17 prosze cie jakim znowu dualu? Bo dzieciaki tego okreslenia na milion róznych bików stosuja. Masz hardtaila? Cala klasa na nie jest i nie zdziwie sie jak w tym roku przez odwolanego grobera bedzie i ze 150 osób na nich.

A co do nowych tras to ja tez nie lubie ale nudno by bylo w zyciu jakby ciagle to samo robic

Devil17 prosze cie jakim znowu dualu? Bo dzieciaki tego okreslenia na milion róznych bików stosuja. Masz hardtaila? Cala klasa na nie jest i nie zdziwie sie jak w tym roku przez odwolanego grobera bedzie i ze 150 osób na nich.