Ja z reguły jeźdze tak że lewą ręka trzymam lewego gripa a prawą prawego. Dupa moja spoczywa sexownie na siodełku co powoduje pisk lasek gdy je mijam. Stopy trzymam na pedałach.
Głównie steet z w miare duzym naciskiem na trial.Ttylko w sumie gówno umiem bo śmigam dopiero 3 miesiace. I na działce jak mi sie nudzi to dosyć ciężkie XC.
ja zazwyczaj smigam z rekoma na kierce dupa na siodle i nogami na pedalach... ;) Jezdze w street,hc xc,i tak troche ogolnie smigam no a zreszta co ja moge powiedziec jak smigam od 3 miechow i mam uraz do manuala przez co nie moge sie go uczyc narazie :(ale jak co to wydaje mi sie ze dobrze mi idzie Pozdroooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooo ooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Podpis:
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 90 znaków