Avid Code 5 185mm 09 - Gdzie w PL?
Avid Code 5 185mm 09 - Gdzie w PL?
szukalem w szukajce ale nic takiego nie ma ..wiec pomyslalem ze tutaj jest odpowiednie miejsce na zamieszczenie tego postu....a wiec do rzeczy.....szukam hamucla na tyl avid code5 z tarcza 185 model 2009 ale w naszym kraju nie ma tego modelu chyba ze wyprzedaja wszedzie rocznik 08...moje pytanie czy ktos widzial w jakims internetowym sklepie w Polsce ten model jezeli tak to prosze o link....a jezeli nie to prosze napisac gdzie znajde w jakims polskim sklepie internetowym model 08 mozliwie jak najtaniej.....dziekuje....
Moim zdaniem idz do w miare konkretnego sklepu wspolpracujacego z harfą (poznasz po rock shocku/sramie/avidach na sklepie. Powiedz, ze chcesz zamowic tylko chcesz wiedziec czy maja w harfie i za ile bys dostal.
A poza tym musisz szukac po sklepach internetowych, tego jest multum.
A poza tym musisz szukac po sklepach internetowych, tego jest multum.
http://www.endura.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
LestatBiker ale co w tym watpliwego? Znam dystrybutorów co nawet nie wiedza co na stanie maja. W harfie pewnie jest niewiele lepiej.
pretorian nie złapałes ironii. Chodziło mi o to, ze to zadna różnica czy CRC czy PL, a jak ceny na crc poszły w góre to magicznie harfa po starych kursach raczej nie kupi. Mozesz sie modlic zeby mieli jakies zamówienie z wrzesnia ale gwarancji nie ma. Zadzwon moze do nich to najlatwiej bedzie.
pretorian nie złapałes ironii. Chodziło mi o to, ze to zadna różnica czy CRC czy PL, a jak ceny na crc poszły w góre to magicznie harfa po starych kursach raczej nie kupi. Mozesz sie modlic zeby mieli jakies zamówienie z wrzesnia ale gwarancji nie ma. Zadzwon moze do nich to najlatwiej bedzie.
-
- Kontakt: