Polsat play, wyemitowali filmik rowerowy 12.04.
-
- Kontakt:
Polsat play, wyemitowali filmik rowerowy 12.04.
Siema, wczoraj już mi się nie chciało pisać. Koło godziny 22:55 Polsat Play wyemitował filmik rowerowy, oglądał ktoś? W sumie nie byłoby w tym nic dziwnego, ale to był filmik dosyć znany, tylko nie pamiętam tytułu. Chłopaki na koniec ciągnęli za samochodem na sankach kolesia po asfalcie i była scena zdaje się z "Chłopaki nie płaczą", ta z radiowozem, na pewno kojarzycie. Po filmiku mignął napis: "festiwal filmów ekstremalnych" czy jakoś tak, za dobrze nie pamiętam. Nie chcę się chwalić, że mam telewizje, albo że chodzę spać po 22:oo, ale nurtuje mnie pewna sprawa. Czy Polsat miał prawo to puścić? Czy osoby związane z materiałem o tym wiedziały?
zapewne o ten filmik Ci chodzi:
http://www.pinkbike.com/video/24815/
Osobiście uważam że wiele takich amatorskich filmów rowerowych mogło by być emitowanych w tv, tylko żeby nie było w nich jakiegoś bydła, wulgaryzmów czy tekstów o twojej starej itd. Filmiki które pokazuja dobrą zabawe, mają swój klimat i atmosfere, relacje z imprez, zawodów. Wiele ludzi nawet nie wie że istnieje taki sport, na czym polega, jak to wszystko wygląda. Napewno wyszło by to nam rowerzystom na dobre. Pozdro
http://www.pinkbike.com/video/24815/
Osobiście uważam że wiele takich amatorskich filmów rowerowych mogło by być emitowanych w tv, tylko żeby nie było w nich jakiegoś bydła, wulgaryzmów czy tekstów o twojej starej itd. Filmiki które pokazuja dobrą zabawe, mają swój klimat i atmosfere, relacje z imprez, zawodów. Wiele ludzi nawet nie wie że istnieje taki sport, na czym polega, jak to wszystko wygląda. Napewno wyszło by to nam rowerzystom na dobre. Pozdro
S11 Free to dla mnie prawdziwa klasyka. Jeden z najlepszych filmów Śruby moim zdaniem. Ekipa naprawdę doborowa, niesamowity klimat i film zakończony z naprawdę niezłym przytupem. A co mnie dodatkowo cieszy to, że jest dość sporo scen z Gniezna i z moja ekipą ;D hehe
Myślę, że film godny pokazania w TV choć już nie pierwszej świeżości i myślę, że Śruba się nie obraził bo na początku widnieje jego logo i ksywka
Myślę, że film godny pokazania w TV choć już nie pierwszej świeżości i myślę, że Śruba się nie obraził bo na początku widnieje jego logo i ksywka