Polsat play, wyemitowali filmik rowerowy 12.04.

dragon44
Kontakt:

Polsat play, wyemitowali filmik rowerowy 12.04.

Post autor: dragon44 »

Siema, wczoraj już mi się nie chciało pisać. Koło godziny 22:55 Polsat Play wyemitował filmik rowerowy, oglądał ktoś? W sumie nie byłoby w tym nic dziwnego, ale to był filmik dosyć znany, tylko nie pamiętam tytułu. Chłopaki na koniec ciągnęli za samochodem na sankach kolesia po asfalcie i była scena zdaje się z "Chłopaki nie płaczą", ta z radiowozem, na pewno kojarzycie. Po filmiku mignął napis: "festiwal filmów ekstremalnych" czy jakoś tak, za dobrze nie pamiętam. Nie chcę się chwalić, że mam telewizje, albo że chodzę spać po 22:oo, ale nurtuje mnie pewna sprawa. Czy Polsat miał prawo to puścić? Czy osoby związane z materiałem o tym wiedziały?
Fest3r
Kontakt:

Post autor: Fest3r »

zapewne o ten filmik Ci chodzi:
http://www.pinkbike.com/video/24815/

Osobiście uważam że wiele takich amatorskich filmów rowerowych mogło by być emitowanych w tv, tylko żeby nie było w nich jakiegoś bydła, wulgaryzmów czy tekstów o twojej starej itd. Filmiki które pokazuja dobrą zabawe, mają swój klimat i atmosfere, relacje z imprez, zawodów. Wiele ludzi nawet nie wie że istnieje taki sport, na czym polega, jak to wszystko wygląda. Napewno wyszło by to nam rowerzystom na dobre. Pozdro
dragon44
Kontakt:

Fest3r tak to ten filmik, tylko puścili go od 360 sekundy, od tego znaku zapytania"?".
gg: 701107
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

S11 Free to dla mnie prawdziwa klasyka. Jeden z najlepszych filmów Śruby moim zdaniem. Ekipa naprawdę doborowa, niesamowity klimat i film zakończony z naprawdę niezłym przytupem. A co mnie dodatkowo cieszy to, że jest dość sporo scen z Gniezna i z moja ekipą ;D hehe
Myślę, że film godny pokazania w TV choć już nie pierwszej świeżości i myślę, że Śruba się nie obraził bo na początku widnieje jego logo i ksywka :)
dragon44
Kontakt:

no właśnie nie Bombell, puścili od połowy, tylko na końcu jakieś skromne napisy.... i szkoda że na Polsacie Play o 23.oo, a nie np. na zwykłym o 16.oo.
gg: 701107
wojtasu
Kontakt:

Post autor: wojtasu »

Fajny filmik ale z początku nudnawe było , ponieważ dirt był :P
ODPOWIEDZ