program do liczenia Skoku RAMY

mlody_dh
Kontakt:

Post autor: mlody_dh »

to wyslij i mi :D:D:D massi17@poczta.fm LUB ZAMIESC GDZIES NA SERWERZE ! ! ! ! !
Kupie połamane bombery, części do nich, pisać na gg...
Maciapp
Kontakt:

Post autor: Maciapp »

nie zapomnij o mnie....ja tyż kce:D...prosze łądnie:)

astaroth.kolb@wp.pl
Furmek
Kontakt:

Post autor: Furmek »

tutaj : http://home.wi.ps.pl/~dfurmanek//temp/linkage2.zip macie chyba najnowsza wersje tego softu, jest tam juz sporo exampli.. szkoda ze toski nei da sie zasymulowac, nie pomysleli ze ktos wyprodukuje vpp+4bar :(
czarls
Kontakt:

Post autor: czarls »

Czy ktoś z was zna się na tym programie na tyle dobrze aby mi przetłumaczyl nazwy wszystkich punktów ramy na polski wtedy kiedy chce sam sobie wstawić swoją ramkę??
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=289653
Virus
Kontakt:

Post autor: Virus »

Nie bede nawijac glupot... jesli mogl bys to mi wyslij, jak ci sie nie bedzie chcialo to nie... obejdzie sie... moj mail to pbmx@wp.pl
Program bedzie mile widziany jak przyslesz.
z gory fenks.
pozdro.
Baal
Kontakt:

Post autor: Baal »

o o, dzieki Furmek ze zapodałeś tego linka bo bym niewyrobił:) a tak btw. to szkoła sie zaczęła i nie siedze juz 24h na forum:)
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Mimo toski linkage 2 to poki co jeden z najlepszych programow do takich zabaw ;]

Jest bardzo prosty w obsludze i bardzo dokladny ( wymiary z niego zgadzaja sie co do mm z rzeczywistymi jak sie dobrze zrobi projekt )

Jak ktos ma z nim jakeis problemy prosze pisac na gg ;]

---------------------------------------------------------------------------------------------

Aha, mam ostanio dosc malo czasu wiec prosze nie pisac "Jestes? " , strasznie tego nie lubie...

Jak sie czegos od kogos chce , to sie pisze czego sie chce, najlepiej na poczatku sie przedstawiajac i oczekuje sie na odpowiedz, ulatmi mi to pozniejszy kontakt, pozwoli na dopisanie do listy ( qfa w takim tempie na sylwestra bedzie miala z 2000 osob... ) i odpowiem na bank.

Koniec lekcji

---------------------------------------------------------------------------------------------

This msg will self destruct in 5 seconds...
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
ODPOWIEDZ