Pedały do 200zł
balek09 dowolne z wklesłym profilem platoformy. Mysle, ze polecane platformy HT beda zreszta lepiej trzymac bo but sie moze zapaść miedzy piny. Legeatersy wlasnie mi leza na podłodze(wykrecone z BMXa kumpla, który u mnie składuje) i jedyne co moze dawac mniej trzymania to pedał z marketu. Odnosze wrazenie, ze ludzie polecajacy pedały typu legeaters po prostu nie mieli kontaktu z pozadnymi pedałami
Na pinach w tych pedałach but lezy i zupełnie nie zapada sie pomiedzy wiec efekt jest taki jakby zamiast pinów była praktycznie tylko chropowata powierzchnia. Lepsze trzymanie mam na platformach w moich spdach.
Procreatory tez nie trzymaja jakos super. Z pedałow, które mam obecnie w domu najlepiej trzymaja plastikowe oddyseje ale podobny profil ma bodajze bazowy dart i holzfeller.

Procreatory tez nie trzymaja jakos super. Z pedałow, które mam obecnie w domu najlepiej trzymaja plastikowe oddyseje ale podobny profil ma bodajze bazowy dart i holzfeller.
MAGIK_KRK_PL spokojnie możesz brać holzfellery. Mam i naprawde polecam. Piny wykręca sie z jednej strony od dołu chyba imbusem 3 i nie ma problemu z wykręceniem ich. Wcześniej miałem DX'y platformy i jak chciałem wykręcić piny to udało mi się tylko połowe bo reszta sie tak starła że nie dało sie ich wykręcić(imbus kręcił sie swobonie zamiast wykręcać piny). Tak więc na twoim miejscu brał bym holzfellery.
SIEMA MELON!
http://allegro.pl/item610120935_ultra_c ... biale.html
bardzo dobry rozstaw pinów..... lepsze niz legeatery chyba że powykręcasz niektóre piny
bardzo dobry rozstaw pinów..... lepsze niz legeatery chyba że powykręcasz niektóre piny
-
- Kontakt: