DO TRIALOWCÓW Z WARSZAWY - PILNE

DZIKUS

DO TRIALOWCÓW Z WARSZAWY - PILNE

Post autor: DZIKUS »

w nastepny wekend odbedzie sie cykliczna impreza na terenie akademikow p.w. przy placu narutowicza na ochocie. jak zwykle beda jakies ta koncerty, zarcie, picie, konkursy (picie piwa polaczone z bieganiem konczace sie zwykle rzyganiem).

chodzi mi o kontakt z ekipa holomouse itp. lub innymi osobami dajacymi rade w tym temacie.
chetnie zaprosimy ich na specjalnie przygotowany dla nich tor na jakis maly pokaz. oczywiscie nic wam nie zaplacimy bo nie mamy pieniedzy
za to sie opijecie i ozrecie do syta za darmo i bedziecie slawni, napsiza o was w gazetce p.w. (ja jzu bylem:) a to nic innego jak kilucz do dalszej kariery. no a potem wiadomo: pieniadza, slawa, kobiety a moze i nawet mezczyzni

ktos tam juz sie dogadywal z jakas ekipa trialowcow, nie wiem co to za jedni ale sepy sobie zazyczyli 2000zl za pokaz. ja pierdole, co za roznica czy se pojezdza za darmo pod palacem, czy na imprezie dla studentow????

prosze o kontrakt via mail nemesis@cad.pl

p.s. tez mialem wystapic walac dropsy z kontenera ale mi sie raczka zepsula i nie dam rady :|
DZIKUS

noooooooooooooooo pisac mi tu zaraz...
lukaszvtt
Kontakt:

Post autor: lukaszvtt »

Znalezienie trialowca który zrobi Ci pokaz za friko jest tak samo mało prawdopodobne jak znalezienie taksiarza który Cie bedzie wozic za darmo przez caly dzien... no chyba ze po znajomosci =]

Zycze powodzenia w poszukiwaniach
www.biketrials.pl
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

nie rozumiem tych trialowców (nie wszystkich) - ktoś ich zaprasza żeby pokazali innym coś fajnego i jeszcze za free dostają szame i w ogóle...

dziwni ludzie - jak by ktoś zrobił dirt jumping to pewno zabrakło by żarcia dla samych bikerów a co dopiero dla studentów :D
DZIKUS

marne porownanie z ta taksowka. juz sie do mnie ktos odezwal, zjem i do niego dzwonie. zreszta i tak znam wiekszosc tych gosci z widzenia, nawet rame kiedys przy nich zlamalem ;)

to spoko goscie i na pewno sie jakos dogadamy (ale oczywiscie, ze to nie wazelina)
lukas
Kontakt:

Post autor: lukas »

dzikus czy to nie ta sama impreza na której ma grac fisz? jakieś bungie? quady?
Piter
Kontakt:

Post autor: Piter »

a jak sie mają odezwać jaknie wiedzą że sie kto do nich odzywa mają swoje forum i tam trzeba ich szukać a tutaj to raczej bywają sporadycznie bądź wcale
DZIKUS

dobra, wszystko juz nieaktualne.
nic mi nie wiadomo o koncercie fisha ani o skokach bungie lub o jezdzie quadami.
natomiast chetnie sie dowiem, gdzie taka impreza ma byc, to sie wybiore.
w kazdym badz razie, dziekuje wszystkim za pomoc,.
ODPOWIEDZ