totem solo air vs totem coil vs lyrik vs 66 rc2x
Wojtekrk muszę przyznać że Totem Solo Air wymiata, co prawda nie mam ustawionych jakoś mega regulacji bo mam go od jakiegoś miesiąca ale muszę powiedzieć że praca bdb, war23 śmigał na nim i widział jak chodzi
Marzocchi nie jest takie złe, ale w porównaniu do RS - przynajmniej dla mnie to inna półka. No i banalnie łatwe i prosto opisane manuale do RS.
war23 skąd ty tyle tych totemów weźmiesz??
BTW - 66 pęknięte widziałem a totema jeszcze nie...

war23 skąd ty tyle tych totemów weźmiesz??
BTW - 66 pęknięte widziałem a totema jeszcze nie...
Rajsing 2011 http://www.pinkbike.com/photo/7198816/
gg:1037908
gg:1037908
war23 nie pisz o tym co miał kolega bo to - sory za wyrażenie - gówno nie opinia. Kolega ma 2x 66rc2x z czego jedno pogięte, drugie ma troszkę uszkodzone tłumiki i ma 17 zamiast 18cm skoku, ale na podstawie tego chyba nie ocenia się całej marki / modelu. Masz racje że są miękkie, ale co z tego? tam są 2 komory powietrzne którymi ustawiasz twardość. Sam ważę 80kg i mam 66rc2x, jeżdżę bez powietrza, kompresja rozkręcona na max, komora X też. Mam właściwą ilość oleju i w ciągu półtora sezonu te 66 nie były dobite.
-
- Kontakt:
zarzycki_adam totem 2step air był robiony przez rok (2007). Był to nie wypał ponieważ coś nie tak było z regulacją skoku. Zostało to naprawione, ale z tego co się orientuje osoby po reklamacji tej wady dostawały komorę z solo air.
Co do jego pracy to to samo co solo air z tym że w nim jest regulacja skoku 140-180mm.
Co do jego pracy to to samo co solo air z tym że w nim jest regulacja skoku 140-180mm.
zarzycki_adam praca taka sama, uszczelki sie walily, pekaly tlumiki, przestawala dzialac regulacja skoku, na gwarancje oddawali ludzie , dostawali solo air, lub coil, ogolnie praca taka sama jak solo tylko ten system siadal jakos :/ sam mam 2 steap sam tlumik i uszczelka poszla sie rypac xd. Ogolnie solo nie pada tak szybko chociaz jak wiadomo totem czesto sie spuszcza na uszczelki i to normalka, na powietrzu to w sumie tylko prawa golen ta z regulacjammi puszcza a prawa jak chcesz xD
Karpiel i Duncon to moje zycie
-
- Kontakt: