ubezpieczenie a Euro<26 "sport"
-
- Kontakt:
ubezpieczenie a Euro<26 "sport"
Przydaloby sie jakies ubezpieczenie zeby pozniej nie plakac ze nic nie dostalem za dziury w nodze po pinach ;)
W sieci znalazlem karte Euro<26. Wszystkie europejskie znizki wisza mi kolo pyty, ale zaciekawilo jedno - kupujac karte Euro<26 "Sport" dostaje sie od razu ubezpieczenie obejmujace sporty ekstremalne (do 250.000zl).
Myslicie ze warto sie pakowac w taka karte? Wazna przez rok, wyrobienie z ubezpieczeniem od ekstremy kosztuje 80zl. Oplaca sie, czy ubezpieczac swoja dupe w innych miejscach?
W sieci znalazlem karte Euro<26. Wszystkie europejskie znizki wisza mi kolo pyty, ale zaciekawilo jedno - kupujac karte Euro<26 "Sport" dostaje sie od razu ubezpieczenie obejmujace sporty ekstremalne (do 250.000zl).
Myslicie ze warto sie pakowac w taka karte? Wazna przez rok, wyrobienie z ubezpieczeniem od ekstremy kosztuje 80zl. Oplaca sie, czy ubezpieczac swoja dupe w innych miejscach?
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
mam standardowa karte euro 26 w zimie na snowboardzie skrecilem kolano wyslalem im dokumenty i bez wzywania na komisje jakichkolwiek problemow dostalem 4% uszczerbku na zdrowiu a na stoku spowrotem bylem juz tydzien po skreceniu, jak dla mnie karta jest super, przede wszystkim tania i dodatkowo masz mnostwo znizek, np. na Słowacji na prawie wszystkie wyciagi narciarskie 20-30% taniej, koszt karty zwrocil sie po kilku dniach pobytu na stoku.
mam Euro 26 sport,jak narazie nie przydala mi sie jeszcze jako ubezpieczenie,ale czesto korzystam ze znizek jakie ona daje.honoruja ja w calej europie.czesto sie przydaje. i podoba mi sie to ubezpieczenie od sportow ekstremalnych,w razie czego to powinni mi uzynac jak mi sie cos stanie na rowerze.
pozdro
pozdro
-
- Kontakt:
Z tego co do tej pory sie dowiedzialem, to chyba sie zdecyduje na karte. Znizki, jak juz pisalem, niezbyt mnie obchodza, a jesli faktycznie ubezpieczenie dziala, to warto wydac te 80zl na karte i skakac ze swiadomoscia, ze jak sie czlowiek powaznie rozjebie to moze sobie fulla dobrego kupi ;))
www.mushroomhead.prv.pl