Impus cholera wiem, ze sie czepiam ale trzeba bylo to wczesniej forsowac to moze by sie cos zdziałało jak to gejowy tylko bo co roku jest problem ze zgoda i sie przez to nic nie dzieje. Warto by było jednak sie czyms przed miedzynarodowa ekipą popisac.
Dobrze, ze gap chociaz dobry to moze uda mi sie poleciec.
Spaced wiadomo, że im wcześniej tym lepiej. Nie ja z nimi rozmawiałem, nie wiem nawet dokładnie czemu nie ma zgody, ja tam byłem tylko w roli lokalnego wsparcia przy budowie, bo wiadomo, że każda para rąk się przyda
bodziu to nic, zapisujesz sie przez neta, potem jak jestes na miejscu to wypełniasz zgłoszenie (ew zgode od rodziców jak nie masz 18 lat) i oddajesz do biura zawodów i dajesz im kase i dostajesz numerek
Impus spoko, kminie. Podejzewałęm, ze tak sie stanie bo wiekszosc tras u nas robi sie na ostatni gwizdek nie kalkulujac własnie nieprzewidzianych wypadków.
Witam tu link do filmu ze zdjęciami mojego kolegi z którym byłem w sobotę w Myślonach dziś wieczorem będzie ok 50 zdjęć na stronie którą podam później pozdrawiam : link do filmu : http://vimeo.com/4229595[url]
SuchyIHK świetne zdjęcia!! a tak przy okazji, wiesz może kto w 40s filmu na treku session 88dh jeździ, bo dotychczas sądziłem że w Polsce ma go tylko Joda...