Spaced styl to połowa sukcesu , W piątek będę, ale raczej już po zamknięciu wyciągu , więc wycieczka z trzewików bez roweru Mnie czeka ... No ale nic, trzeba sobie radzić
Cholera, a ja musze jakos wykombinowac jak sie na piatek zwinac bo mam wg. planu labolatoria w piatek. Złapać wykładowce musze i moze cos sie ustalić uda bo mnie cos trafi z takim doborem terminów.
Witam jak to jest z tymi numerkami co się logujesz oni cię później szukają na tej stronie i ci dają numerek czy co bo się zalogowałem ale nie wiem o co z tym chodzi proszę o odp.
jassdh na chłopski rozum, wszyscy jesteśmy tam razem, możesz zmienić kolejność numeryczną zmieniając ustawienia wg, miasta, kat, czy teamu... Numery na stronie nie są stałe.... Przychodzisz do biura zawodów oddajesz formularz i dostajesz numer wg. kolejności... A strona jest tylko po to żeby ułatwić prace, żeby nie mylić nazwisk idt.. czytaj a znajdziesz...
hopa przypomina dirta gdyż wybicie mocno zadarte do góry a lądowanie długosci mniej wiecje półtorej roweru tak że trzeba dokładnie mierzyć lot. Dziwi mnie ze zamiast dużych dropów organizatorzy wolą budować dirty na trasie dh. Na trasach pucharu świata próżno szukać takich głupich hop jak u nas.
lądowanie wg mnie powinni wypłaszczyć albo dodać deski żeby nie było tak dużej przeciwskarpy. Jak tam patrze to brakuje tam wody i krokodyli w tej dziurze to byłaby wtedy prawdziwa fosa :]
karolinadh w Polsce zawsze robia takie hopy których próżno szukac na trasach PS... nie dosc ze ladowanie takie krótkie to dosc ciezko zmiescic sie prawy zakret odrazu po ladowaniu , wiec ogólnie ta hopa i zakret maja baaardzo mały margines błedu i minimalny bład na hopie moze sie skonczyc "przepałowaniem" zakretu czyli polecenie w tasmy co zdarzy sie napewno.