Spalony...
mow jakby co ehhh ale powiesz a nie wiesz kto to jest i powiesz kolesiowi eh znam x a okaze sie ze ten x stoi przed toba.Powiedz Byku,Kowal,Gargel,Łysy np.EEE tam nie jest tak strasznie jak se spokojnie idziesz to spoko jest ja tam wale dzien w dzien.............Pozdro
aaa i jak tam bedziesz i cie zaczepia to mow ze ''kocham ŁKS i jestem od urodzenia za ŁKS'em'''taka moja rada ale nie no dzielnica jak kazda inna
aaa i jak tam bedziesz i cie zaczepia to mow ze ''kocham ŁKS i jestem od urodzenia za ŁKS'em'''taka moja rada ale nie no dzielnica jak kazda inna
Podpis:
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 90 znaków
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 90 znaków
-
- Kontakt:
Ale z tymi klubami to tez jest lipa...
W walbrzychu po ME taka ekipa szla i do nas na dworcu, chlopaki jakiemu klubowi kibicujecie, my ze sie nie znamy na pilce, my rowery ;d , oni ze spoko, a moze box? , my ze nie i poszli wpizdu.
Jak cos niedaleko siedziala ekipa z wrocka z Rudym na czele, mam nadzieje ze byscie pomogli panowie ? :>
Ale lipa z tym jest, co za roznica komu kto kibicuje, mnie tam podworkowa kopanina naszych lig wali, ale jak ktos to lubi i wpierdol ma dostac bo lubi jakas druzyne to to jest chore...
W walbrzychu po ME taka ekipa szla i do nas na dworcu, chlopaki jakiemu klubowi kibicujecie, my ze sie nie znamy na pilce, my rowery ;d , oni ze spoko, a moze box? , my ze nie i poszli wpizdu.
Jak cos niedaleko siedziala ekipa z wrocka z Rudym na czele, mam nadzieje ze byscie pomogli panowie ? :>
Ale lipa z tym jest, co za roznica komu kto kibicuje, mnie tam podworkowa kopanina naszych lig wali, ale jak ktos to lubi i wpierdol ma dostac bo lubi jakas druzyne to to jest chore...
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
JA nie mam zaślepki od kiery po prawej stronie....mam tam 50cm łańcucha (dosyć cienkiego ale wystarczy) i dorobiona zaślepke do ktrórej jest przymocowany owy łańcuch..... w razie czego wyciagam pejcz i jestem gotowy do starcia......niestety już 2 razy musiłem użyć owego patętu..
Pozdrawiam wszystkich ludzi z pasją :)