Witam!
Mam kłopot z wybraniem mojej nowej ramy. Na ramę mogę wydać 2000zł max. 2500 zł. Myślałem nad zakupem Kony stinky supreme 2005 nową ale nigdy jej nie widziałem i nigdy na niej nie jeździłem. Rama ma służyć do Dh
koniecznie nowa? Pod koniec zeszłego sezonu nowe big hity z dhx'ami były za 2800, a teraz z nowych ram to będzie ciężko, author arh+ może zmieści się w budżecie, ale nie wiem czy takie coś wyrobi w dh
teraz bida straszna na allegro jest.. to chyba przez to ze te waluty tak poszly w gore i ludzie b.malo sprzetu sciagaja z zagranicy..choc powoli waluty opadaja i znowu bedzie sporo ram do wyboru..pozatym sezon sie zaczął to malo kto chce sprzedac rame...
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
tak ja wyzej pisza: faith, big hity roczniki od 2006 , gianty dt team i comp najlepiej 2005, kona stinky supreme/stab supreme , 1 generacje v10 (ale jakies mlodsze sztuki najlepiej 2004) i to w zasadzie wszystko w przedziale 2000-2005
Mariancobretti ale turner 03-04 to nic specialnego. 05-06 bym moze łykał ale starszych ram za taka kase raczej nie bardzo. Sa sprawdzone ramy duzo młodsze i lepiej sie w nie pakowac. Stinky 05 do mnie nie przemawia. Wolec zawsze bede big hita nowego czy faitha, które sa duzo bardziej udanymi konstrukcjami. DH team tez fajny, a v10tka stara jakos mnie odstrasza.
Krajowe F44 i Cane Corso też idzie dostać - co prawda starsze ewolucje, ale cc można mieć z fajnym damperem już .
Faithy w takiej cenie to jak ktoś powiedział pewniaki ... i starczy jeszcze sporo kasy na inne bibeloty i wypasiony damper.
Ostatnio za 1300zł kupiłem z Przyjacielem dla niego Faitha z :
Kołem na S-type+ Novatec
Sterami dobrej klasy
Pakietem Giga Pipe + Korbą FSA extreme
Sztycą Eastona
Do tego jeszcze za 450zł nowego 5th elementa i jest naprawdę fajny sprzęcik .
Ja bym także jak inni szukał wśród dh teamów z 2005 - zacne ramy, jak i może jakieś norkacze . Kony supreme w tej cenie też latają, ale jakoś tak ...
Stara v10 to już archaik jak dla mnie .... trzymałbym się z daleka .
WWW.WFSPORT.PL
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...