To pracuj nad tym, to Cie nie zwalnia z przestrzegania jakichkolwiek zasad ortografii. Przez cos takiego mozna Cie czasem wogole nie zrozumiec. Jak wejdzie tu jakis polonista i to zobaczy to sie na miejscu potnie i bedziesz mial czlowieka na sumieniu!
Taaaa... jak 70 procent dzieciakow ktore tu pisza:) wymowka przednia :)dyslekcja,dysgrafia i inne dyski :)disco polo jednym slowem -zamiast sie po prostu uczyc
Teraz zajeliście się wyłapywaniem moich błędów po tym jak inni pisali że jestem półmózgiem bo jeżdże na quadzie a jak zapytałem dlaczego to odpowiedzieli że kilku gości na quadach jeździ po ich ,,miejscówce" więc nie tylko mnie ciężko zrozumieć
alan94 dłuższego zdania się nie dało napisać? Nie wiem o co Ci chodziło w tej wypowiedzi powyżej. Jeśli masz dysleksję to kup sobie słownik, na maturę i tak będziesz musiał się nauczyć z niego korzystać.
A dla mnie dyslekcja to jest jakaś wymówka sam orłem ortograficznym nie jestem ale staram się nie popełniać błędów a jeśli masz dyslekcję to wiesz że popełniasz błędy i je sprawdzaj i poprawiaj . www.dh-zone.com tam ci pisze info
Jeżeli skończyliście poprawiać moje błędy, panowie pseudomagistrowie. Chciałem podziękować w imieniu polonistów za wkład w tą naukę. Zaskakująca też jest wasza patriotyczna postawa, jaką jest walka o poprawną polszczyznę. Przyznam że z czymś takim na forum spotkałem się pierwszy raz.
KUCIEK40i4 interesująca metafora z tym jastrzębiem. Słownik mam, a to że maturę zdawałeś kilka razy jest potwierdzeniem tego że się na tym znasz. Ćwicz dalej może kiedyś się uda.
Bodzio2k jakbyś nie uciekał z biologii, wiedziałbyś zapewne że poziom inteligencji nie zależy od wielkości mózgu ale od pofałdowań znajdujących się na jego powierzchni.
Da_FreaK wymówka nie wymówka. Ja przynajmniej dostaję do ziemi gdy siedzę na rowerze. Jak mi mówisz żebym się wziął do nauki, to ja bym Ci radził wziąć się do pracy. Sam zapewne widziałeś że emigracja gorzej stoi więc na następny rower nie zarobisz tak jak ten tj. na zbieraniu ogórków za granicą.
Oczywiście dziękuje za informację tym którzy nie czepiali się mojejpisowni. Chciałem zobaczyć jak to wygląda ale jeszcze spotkałbym jakiś zapalonych polonistów. Zostanę przy quadach. Aha, jeżeli popełniłem jakiś błąd to bardzo przepraszam
Najlepiej niech się zjedzą
..a tak ogólnie
Alan, na głównej masz newsa....
o zawodach na Wierchomli , tam jest napisane wszystko co jak na ten czas wiadomo...
pozdrower;];]