Witam mam ramke Rb monster fr 17 ;] i mam amorka z150fr na ktorym jezdzilem dlugo na starej ramie a teraz jest za krótka rura sterowa więc do nowej ramy mi nie pasuje niestety:( nie pomyslalem żeby zmierzyć cz będzie pasował... głupota dobra do rzeczy I Myśle nad zmiana amortyzatora jaki byscie doradzili ? jezdze FR :] cos 140+ skoku normalny lub triple
Jak chciałbyś zostawić sobie amora, a jedynym problemem jest rura sterowa, to poszukaj, gdzie da radę ją wymienić, ktoś stąd na pewno będzie wiedział.
druga, bardziej budżetowa opcja, to idź do tokarza z amorem, niech Ci dorobi rurkę o średnicy zewnętrznej 28,6 z fazą tak, by sfazowana część wchodziła do rury sterowej na jakąś sensowną głębokość (tak z 5cm) i do tego headlock i amor da radę.
z1peRrDH szkoda zmieniać amorka bo jest dobry, wyślij go do Gregorio,weź rurkę stalową,utarguj coś na wymianie i ciesz się jazdą lub zrób tak jak Jaca prawi
no bardzo fajny amorek super pracuje jestem z niego zadowolony no ale troche mnie to wyjdzie chlopaki więc nie wiem naprawde a rura stalowa potrzyma ? bo nie jestem przekonany zabardzo zebym nie zlamal
To jest NS Supermoto... Ciężki wysoki klocek. Kupujesz mostek typu: http://www.allegro.pl/item615800982_now ... ml#gallery albo inny(jest tego kilka..) bylebyłby niższy od tego co masz teraz. Zyskujesz dzięki temu już 1cm jak nie więcej.. Jak i tak będzie za mało to wymienisz stery. Sprzedaż te części które miałeś i tanim kosztem wszystko gra;) Same plusy widzę...