Rodacy!
Jak może niektórzy z Was pamiętają w zeszłym sezonie mogliście oglądać mniej lub bardziej udane relacje z Downhill Contest 2008 na Neostradaworld.pl. Niestety w tym sezonie Neostrada w ostatniej chwili powiadomiła nas, że wstrzymuje zakup wszelkich produkcji (nie tylko naszych) na czas bliżej nieokreślony. W tym sezonie niestety nie będzie relacji na neostradzie. Mamy zbyt mało czasu by zainteresować i przeprowadzić rozmowy z innymi nadawcami telewizyjnymi czy internetowymi.
Produkcja filmów to dla mnie od paru lat zajęcie już nie hobbystyczne ale nie wypnę się na DH Contest tylko dlatego, że nikt mi za to nie zapłaci. :) Zamierzam w tym sezonie być na wszytskich eliminacjach z kamerą tak jak pewnie wielu z Was. Widziałem w zeszłym roku pare fajnych filmów z różnych eliminacji i może w tym sezonie zamiast wypuszczać pięć różnych filmów zrobić jeden duży? Jeżeli więc ktoś ma chęci niech się odezwie tutaj bądź na priva.
Może akurat wyjdzie nam coś z tego zajebistego i uda się to gdzieś pchnąć dalej.
Jeżeli ekipa się nie znajdzie mogę dać komuś swój materiał jeżeli chce dołączyć jakieś fragmenty do swojej relacji z pewnymi zastrzeżeniami, które przedstawie zainteresowanym. :)
Filmy z DH Contest 2009
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: