Co sądzicie o Dc Canne Corso rok 05 z 5th ???

BorDH
Kontakt:

Co sądzicie o Dc Canne Corso rok 05 z 5th ???

Post autor: BorDH »

:lol:
BorDH
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

BorDH zedytuj pierwszy post i napisz w nim sensownego bo i ten temat ci wywale.
BorDH
Kontakt:

Post autor: BorDH »

Wiec tak prosze o odpowiedz na pytanko z tematu ... Wyluzuj spaced ...
BorDH
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

BorDH ale ja jestem bardzo spokojny, mam dzis do tego swietny humor tylko po prostu mozna sie wypowiadac po ludzku, a nie zadac jedno nieprecyzyjne pytanie w temacie i w poscie emota wrzucic. Forum to margines szkolnego zeszytu.

Do tego warto doprecyzowac to pytanie. Co sadzimy w jakim sensie? Czy ładnie w zielonym wygląda? Do jakiej kwoty bike? Do czego? Jakie masz wymagania od bika?

BTW. Odnosnie porzedniego tematu. Twój kolega ma racje. Transition to 1 zawias.
sudi
Kontakt:

Post autor: sudi »

Rama ( jeśli chodzi Ci o to pierwsze cc ) , jest raczej średnia . Praca ok, ale sztywność wahacza jest porównywalna do przegubowego Ikarusa, a wymóg serwisowania ogromny, gdyż nie wszędzie są łożyska, tyko zwykłe panewki ślizgowe ! To były w sumie chyba prototypy ... Z 5th nie będzie jakoś specjalnie ... tam najlepiej chyba vanille pracowały .
WWW.WFSPORT.PL
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
0gór
Kontakt:

Post autor: 0gór »

to byl proto i od siebie nie polecam = brzydkie i nie dzialalo ( ja mialem vanille r )
Gawor04DH
Kontakt:

Post autor: Gawor04DH »

A ja polecam, rama nie jest zła, z tym wachaczem to prawda troche mało sztywny, ale ogólenie mam ta rame z romiciem i praca mnie w zupełności zadawala. Jeżeli masz okazje wziąć ta rame za niewielke pieniadze to bierz. Wedlug mnie ta rama jest napewno lepsza od jakis starych norco czy czegoś takiego.Wszystko zależy od ceny za jaką chcesz ją kupić.
http://gawor04.pinkbike.com/
ODPOWIEDZ