Konto na Extremebits.org - kto zaprosi?
Jeśli ktoś posiada zaproszonko na to też bym prosił mam często włączony komputer to na pewno będę seedował
szogunmc@wp.pl
szogunmc@wp.pl
Jak mogę to poproszę zaproszenie na kkonon.ns@o2.pl
Jeśli potrzebujesz 220, to znaczy, że masz obecnie 0 - nieładnie, od tego są "free-leech", żeby sobie nastukać ratio i karmę (punkty dostaje się za samo udostępnianie) :Pkar0l pisze:Jeśli to możliwe, to też bym poprosił o trochę karma. Potrzebuję 220, albo przynajmniej 120... Głupia sprawa, ale tak wyszło, że teraz już nie mam jak nadrobić uploadu
Ale co mi tam - podaj na priv nazwę użytkownika

Dużo czytania przed Tobą (na forum EB chociażby), ale:
1) Zmienienie statusu na "Connectable: YES" może być niemożliwe z powodu Twojego dostawcy internetu (np. ja miałem taką sytuację do momentu zmiany dostawcy netu w mojej sieci osiedlowej) - choćbyś nie wiem, jak się starał;
2) Zmienienie statusu na "Connectable: YES" nie jest w żaden sposób konieczne do korzystania z zasobów EB - bana za to nie dostaniesz, a z doświadczenia wiem, że nie ma to też większego wpływu na transfery. Generalnie z "Connectable: NO" wszystko działa.
1) Zmienienie statusu na "Connectable: YES" może być niemożliwe z powodu Twojego dostawcy internetu (np. ja miałem taką sytuację do momentu zmiany dostawcy netu w mojej sieci osiedlowej) - choćbyś nie wiem, jak się starał;
2) Zmienienie statusu na "Connectable: YES" nie jest w żaden sposób konieczne do korzystania z zasobów EB - bana za to nie dostaniesz, a z doświadczenia wiem, że nie ma to też większego wpływu na transfery. Generalnie z "Connectable: NO" wszystko działa.