Co myślicie o rowerze Author A-gang p.m.?? Chciałbym kupić jakiś rowerek który nadawałby się do dirt-u(lekkiego), dualu, streetu i początków trialu ponieważ mój Stinky nie nadaje się do tego. Dzisiaj go widziałem. Jest super. Niestety na nim nie jeździłem i nie wiem jaki jest wytrzymały, jak się na nim jeździ, skacze i wogóle. Proszę o szybkie odpowiedzi. Za wszystkie z góry thx.
P.S. Tylko prosze żeby się Xprot nie wypowiadał bo znowy zacznie robić syf.
bierz pm. jest najbardziej uniwersalny z wyzej wymienionych. z exe to raczej w dualu nie powalczysz, choc do steetu zajebioza. 24 w sumie tez wypasik ale jestes ograniczony wielkoscia tylnego kola (24')
DOa-ganga p.m. też wsadzisz 24" bez problemu tylko tarcze musisz mieć :P Ja na twoim miejscu brałbym P.M. !! :P EXE jeszcze nie jest sprawdzony, a na razie a-ganga p.m. jeszcze oficialnie nikt nie połamał hehe i nada sie zarówno do dirt/street`u jak i dualu!!! polecam!
Ja wlasnie dostalem paczke a w niej co ?? nie nie gowno...a gang pm :P ramka jest spoko jpojutrze jak dobrze pojdzie bedzie caly rowerek pozdr bierz pm ! pozdr
A gang jest dobry, tylko pomyśl czy 16,5 czy 14,5 Ja mam 16 i daje radę, ramka cud asz mi szkoda na dh majka zbierać Naprawde polecam bo ramka spisuje sie dobrze w każdej sytuacji, po prosyu wywazony sprzet do wszystkiego.
A gang jest dobry, tylko pomyśl czy 16,5 czy 14,5 Ja mam 16 i daje radę, ramka cud asz mi szkoda na dh majka zbierać Naprawde polecam bo ramka spisuje sie dobrze w każdej sytuacji, po prosyu wywazony sprzet do wszystkiego.
Udało się... Mój kumpel (z Łodzi też) podczas robienia pauzy złamał A-ganga P.M. przy główce ramy :D A jeździł na nim dość długo już i nie oszczędzał więc to raczej nie była wada fabryczna... Jak mi się uda zdjęcia zdobyć to zarzuce ale nie wiem czy w ogóle zrobił :/ Pozdro