rower do 2000 zeta.
rower do 2000 zeta.
Czesc.
Jestem kompletnym n00bem ale za to chce kupic rower.
Interesuje mnie jazda zarowno po ulicach np. na jedym kole, jakies hopki itp jak i jakies wariacje w po lesie. Wydaje mi sie ze to jest FR (jesli sie myle poprawcie mnie).
Chcialbym kupic caly rowerek i ewentualnie pozamieniac niektore komponenty tak zeby go troche ulepszyc (nie chce mi sie bawic w skladanie z odpowiednich czesci, bo to chyba nie ma sensu).
I teraz pytanie. Co moge kupic za taki kapital jaki posiadam ?
Jestem kompletnym n00bem ale za to chce kupic rower.
Interesuje mnie jazda zarowno po ulicach np. na jedym kole, jakies hopki itp jak i jakies wariacje w po lesie. Wydaje mi sie ze to jest FR (jesli sie myle poprawcie mnie).
Chcialbym kupic caly rowerek i ewentualnie pozamieniac niektore komponenty tak zeby go troche ulepszyc (nie chce mi sie bawic w skladanie z odpowiednich czesci, bo to chyba nie ma sensu).
I teraz pytanie. Co moge kupic za taki kapital jaki posiadam ?
seryjny dragstar po sezonie jakies 1700 zmien kiere 1800 i sprobuj za doplata zmienic amor na suntor ns (kolega juz duro polamal i jest *******) tzn kolo wezmie gile i da Ci ns za dodatkowe 200 i masz bika za 2000 a jak bys wysmigal jakies 2300-2500 to oczywiscie KONA SHRED looknij ile za nia bedzie po sezonie albo moze fuji panic comp a za 300 zeta zmien sobie jakies czesci albo skladaj na umf dragstar kurwa tyle masz opcji najlepiej life pogadaj z kims kto sie na tym choc troche zna bo nie ma sensu lookac fora
racja - piny nie wybaczaja co chwila 12 nowych dziur
Zobacz może to Ci się spodoba, moim zdaniem jak masz mało kasy to ten rowrek jest niczego sobie. http://www.rowerowy.com/index.php?strona=pokaz&id=59
Zadowoleni klienci i dobre ceny ...
www.rowerowy.com
... na maile odpowiadamy zawsze
www.rowerowy.com
... na maile odpowiadamy zawsze
za 2 tysie? a tutaj moge wykaz zrobic, jak i co. masz podane czesci fajne i nadajace sie do skakania, jak i rownierz w [] nawiasach masz ich odpowiedniki, troche gorsze i tansze ;)
destroyer 370
sztywny (amor... nei w tej cenie) to 100
[ale jak na upartego amor to 450]
truvativ husslefelt + giga pipe dh = 500
[korby rpm i suport fsa (300)]
geje - nsx pancake (80)
[geje wellgo, vp obojetne (50)]
lancuch kmc (35)
kaseta (50)
jak koniecznie przerzutka a nie single speed (chociaz ja jestem za single :P) to 80 zl sora. moze napinacz - kolejne 130 (socho)
[wersja tansza - single speed :] ]
kiera ; nsx pure
mostek ; nsx moto
stery fsa
gripy : author na imbus (320)
[wersja ekonomiczna : kiera amoeba, mostek zoom, stery tioga, gripy ******
60+30+60+10 = 160]
siodlo
sztyca (lacznie ze 120 jak juz fajne :D)
[a jak ****** to 60 zeta]
kolo przod : deore 525 dt champ i dm24 - 220
[wersja ekonomiczna : deore 475, dt champ, dm18 - 170]
kolo tyl : formula, dt champ i supra mt - 370
[wersja ekonomiczna : grimecka, dt champ dm24 - 290]
oponki : nokian nbx (200) detki dh (50z)
[badz wersja niskobudzetowa : ninja + kenda knarly i detki deica (100)]
hamulce : vki acor, klocki bbb klamki acor zwykle linki (150)
czyli po najmniejszej linii oporu: kolo 1900 ;) a jak chce sie fajne czesci to 3000 jak nic
jak na wszystkim oszczedzisz i zarzucisz sie sztywniakiem.
ups. moze rzeczywiscie sie nie oplaca??
kurde, te ceny sa ******** dlaczego to tak :|
destroyer 370
sztywny (amor... nei w tej cenie) to 100
[ale jak na upartego amor to 450]
truvativ husslefelt + giga pipe dh = 500
[korby rpm i suport fsa (300)]
geje - nsx pancake (80)
[geje wellgo, vp obojetne (50)]
lancuch kmc (35)
kaseta (50)
jak koniecznie przerzutka a nie single speed (chociaz ja jestem za single :P) to 80 zl sora. moze napinacz - kolejne 130 (socho)
[wersja tansza - single speed :] ]
kiera ; nsx pure
mostek ; nsx moto
stery fsa
gripy : author na imbus (320)
[wersja ekonomiczna : kiera amoeba, mostek zoom, stery tioga, gripy ******
60+30+60+10 = 160]
siodlo
sztyca (lacznie ze 120 jak juz fajne :D)
[a jak ****** to 60 zeta]
kolo przod : deore 525 dt champ i dm24 - 220
[wersja ekonomiczna : deore 475, dt champ, dm18 - 170]
kolo tyl : formula, dt champ i supra mt - 370
[wersja ekonomiczna : grimecka, dt champ dm24 - 290]
oponki : nokian nbx (200) detki dh (50z)
[badz wersja niskobudzetowa : ninja + kenda knarly i detki deica (100)]
hamulce : vki acor, klocki bbb klamki acor zwykle linki (150)
czyli po najmniejszej linii oporu: kolo 1900 ;) a jak chce sie fajne czesci to 3000 jak nic
jak na wszystkim oszczedzisz i zarzucisz sie sztywniakiem.
ups. moze rzeczywiscie sie nie oplaca??
kurde, te ceny sa ******** dlaczego to tak :|
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
lol. Dzieki za odpowiedzi : )
Moze i Fuji Panic Comp to dobry rower, ale nie moge go nigdzie znalzec w polskich sklepach internetowych, a za granica widze, ze ceny siegaja powyzej $600. Ewentualnie bylbym sklonny zaplacic za niego okolo tej sumy i kupic rower w Nowym Jorku, gdzie akrutat przebywam, ale nie ukrywam ze wolalbym zalatwic to w Polsce (wiadomo na miejscu lepiej).
Wiecie gdzie to mozna ewentualnie kupic w Polsce ? A no i co trzeba wymienic, zeby dalo sie jezdzic ?
No jak chcesz to mozemy pogadac Virus. gg2630495.
Moze i Fuji Panic Comp to dobry rower, ale nie moge go nigdzie znalzec w polskich sklepach internetowych, a za granica widze, ze ceny siegaja powyzej $600. Ewentualnie bylbym sklonny zaplacic za niego okolo tej sumy i kupic rower w Nowym Jorku, gdzie akrutat przebywam, ale nie ukrywam ze wolalbym zalatwic to w Polsce (wiadomo na miejscu lepiej).
Wiecie gdzie to mozna ewentualnie kupic w Polsce ? A no i co trzeba wymienic, zeby dalo sie jezdzic ?
No jak chcesz to mozemy pogadac Virus. gg2630495.