DJ II 2004 r.

Pimpek
Kontakt:

Post autor: Pimpek »

Irion Na Twoim miejscu zastanowilbym sie czy warto sie w takie modyfikacje bawic... Moze potem z tego kupa wyjsc. Xxsin dobrze prawi... Lepiej postarac sie o jakas inna ramke. ;)
Keep smiling ;)
Irion
Kontakt:

Post autor: Irion »

Kupilem ta rame za grosze, byla "pomalowana" sprejem. Zakladam ze albo ja polamie albo zloze drugi rower. Duro bedzie kolegi poki ja sobie czegos nie kupie. Co bedzie dobre zeby wytrzymalo amorki typu z1 sport albo 66. Myslalem nad DC Pitbull bo widzialem goscia ktory wsadzil do niego 888 i fajnie mu to chodzilo ;) Podajcie kilka propozycji ;)Waze 55 kg i mam okolo 165 cm wzrostu.

Jesli chodzi o to spawanie to moj tata jest kowalem wiec chyba sie na tym zna ;)
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

To, że widziałeś jeszcze nic nie znaczy. A Podobnych tematów o mocnych ht było masa. DM DS, Bitch/Core, Surge, Pitbull, Cock, Cocker, Evil Imperial, Morphine itp.
Irion
Kontakt:

Post autor: Irion »

OK. A troche zchodzac z tematu. Czy sram 5.0 podejdzie pod kasete 9 biegowa, tj. czy bedzie wykozystywal wszystkie blaty?
ODPOWIEDZ