Czyszczenie tarczy i klocków na szybko !! pilne
Czyszczenie tarczy i klocków na szybko !! pilne
witam, doszło do sytuacji gdzie pewnej osobie zbyt się nudziło i po prostu moja tarcza została zalana w taki sposób że dotykając jej mam całe tłuste łapy, a jak wiadomo jutro Myślenice.. narazie wrzuciłem je do gara, ale co zrobić dalej? piekarnik czy co? wiem że takich tematów było pare ale po prostu chce znaleść jakieś szybkie i skuteczne metody
MAGIK_KRK_PL dziś właśnie rozwiązałem ten problem u siebie a więc. Wrzuć tarcze do miski zalej benzyną ekstrakcyjną pomieszaj , tarcze podocieraj zostaw potem żeby poleżała. Klocki najpierw na palnik kuchenki ( trzymaj kombinerkami :P )potem do benzyny i niech poleżą i zetrzyj czarną powłokę załóż przejedź trochę żeby się dotarło i będzie jak kiedyś :P
-
- Kontakt:
hah dobre , wiesz rozpuszczalnik nie jest tłusty . Chyba cos ci sie pomyliło !!! jakby rozpuszczalnik był tłusty to jakbys rozcienczał frabe ? I niedał bys rady ta farba pomalowac !! Chłopie troszke logiki !!!brooce pisze:
Bombell napisał:
Rozpuszczalnik lub benzyna.
Nie uważasz, że rozpuszczalnik jest... tłusty?
a co do odtłuszczania to mozna nalac do miski rozpuszczalniku i wrzycić tam tarcze na co najmniej dzien , przemyc ja ludwikiem , podobno tez dobra jest metoda z błotem :d .
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: