Rower do dirtu na OO Void. Jaki amor, kiera i napęd?
Rower do dirtu na OO Void. Jaki amor, kiera i napęd?
Witam.Jeździłem przez 3lata w DH ale wkońcu mam kase (3k) na rower:) chciałem rower dirt/street.Rama to octane void bo taką posiadam:) amor bd bo nie chce sztywnego bo do dirtu by mi to nie pasowało a i tak czasami na tą trase DH się rzuce:) Więc mam pytanie jaka kierka i napęd (myślałem o 1 zębatce na korbie :))
Pozdro
Pozdro
-
- Kontakt:
Jemu CHYBA :)chodzilo zeby doradzic mu jaki amor powinien wziąść do Octane voida, jaki napęd ( a chce jakiegoś single speed'a) i jaką kiere... Pff... aRower ma mieć zastosowanie dirt/sreet i DH O;O ...Tak na serio użyj czasami Doni przecinka i przeczytaj zanim klikniesz czy sam rozumiesz:) Pozdro..
Znów ten smak piachu... ech Wiosna!!
Street, dirt, dh i jeszcze powiedz, że w maratonach chcesz nim startować. Rozstrzał jak Kałasznikow. Jak chcesz coś uniwersalnego to coś z regulacja Pike, może na coś z wyższej półki starczy 426 czy 454 używka. Napęd raczej ss tylko przełożenie dobrać bo przerzutka w streecie nie ma racji bytu ( przynajmniej dłuższego niż miesiąc dwa
)
A za ten temat miałbyś out od razu. Ale masz szczęście, ze regulaminu jeszcze nie wprowadzili.
Kiera to osobista sprawa. Zależy jaka wysokość szerokość, mocowanie i gięcia ci pasują.

A za ten temat miałbyś out od razu. Ale masz szczęście, ze regulaminu jeszcze nie wprowadzili.
Kiera to osobista sprawa. Zależy jaka wysokość szerokość, mocowanie i gięcia ci pasują.