[Kamieńsk] - kto jeździ ?
[Kamieńsk] - kto jeździ ?
Siemanko,
Kto z was pisałby się na jazdę ?
Myślę że na majówkę wyciąg będzie już czynny ale jutro jeszcze zadzwonię i dam znać.
Pomyślałem, że jeśli zebrałaby się nas jakaś grupa, można by się zgadać powiedzmy na 8.30 czy 9 i do 11 czyli do otwarcia wyciągu trasę doprowadzić do ładu po zimie, bo ponoć średnio to wygląda.
Co do dnia ustawki, to kwestia dogadania, kiedy będzie bardziej pasowało.
Kto z was pisałby się na jazdę ?
Myślę że na majówkę wyciąg będzie już czynny ale jutro jeszcze zadzwonię i dam znać.
Pomyślałem, że jeśli zebrałaby się nas jakaś grupa, można by się zgadać powiedzmy na 8.30 czy 9 i do 11 czyli do otwarcia wyciągu trasę doprowadzić do ładu po zimie, bo ponoć średnio to wygląda.
Co do dnia ustawki, to kwestia dogadania, kiedy będzie bardziej pasowało.
Spoko, dzwoniłem do Kamieńska, wyciąg jest czynny, niestety w tym roku niebędzie czegoś takiego jak karnet całodzienny, jeżeli będzie nas 20 to dostaniemy 20 % zniżki ale myślę że to jest kwestia negocjacji 
Co do brania narzędzi to każdy by coś wziął: młotek parę gwoździ, jakąś piłe, może ktoś szpadel weźmie i damy radę

Co do brania narzędzi to każdy by coś wziął: młotek parę gwoździ, jakąś piłe, może ktoś szpadel weźmie i damy radę

Też mnie to zdziwiło, ale obawiam się że taka jest cena jazdy w centralnej Polsce, a całodzienne znieśli pewnie dlatego, że za długo już trwa amortyzacja kosztów wyciągu
Co do pojedynczych wjazdów to też sporo zależy od ciecia przy bramce, niektórzy nie zwracają uwagi że nie przykładasz karty tylko zwyczajnie przechodzisz obok bez niczego. Ja kiedyś z kumplem kupiliśmy rano po 5 zjazdów na kartę a jeździliśmy cały dzień 

ja bylem dzisiaj.. I moge powiedziec ze lipa na maxa - znajomi byli 1 maja dalo sie jakoś dogadać z obsługa natomiast dzisiaj zero kontaktu. Wprawdzie mozna wchodzisz w trzech na jeden impuls ale to nie zmienia faktu ze robia straszne problemy. Dzisiaj mowili ze powrotu karnetu nie planuja. Trasa sucha dość sliska
od momentu wlaczenia "zraszania" stoku 

Wiem, wiem byłem dzisiaj
i tak samo jak mas1o z kumplem mieliśmy 26 zjazdów na jednej karcie i wtedy było liczone po 4,8
Grunt, że chociaż tyle zrobili skoro nie ma całodziennych.
Zmieniłem nazwę tematu, bo już się nieaktualna zrobiła.
A tak ogólnie o górce to kurcze, jedyna trasa DH, z wyciągiem, w centralnej Polsce a jakby nie patrzeć to mało osób jeździ na Kamieńsku, może między innymi dlatego trasa jest zaniedbana. Powinniśmy się zgadać któregoś dnia na naprawy, każdy przywiózł by szpadel, młotek, siekierkę, trochę gwoździ itd., obgadalibyśmy wszytko na miejscu i odświeżyłoby się wszystko.
W tym roku nie ma żadnych zawodów to trasa będzie coraz gorsza

Zmieniłem nazwę tematu, bo już się nieaktualna zrobiła.
A tak ogólnie o górce to kurcze, jedyna trasa DH, z wyciągiem, w centralnej Polsce a jakby nie patrzeć to mało osób jeździ na Kamieńsku, może między innymi dlatego trasa jest zaniedbana. Powinniśmy się zgadać któregoś dnia na naprawy, każdy przywiózł by szpadel, młotek, siekierkę, trochę gwoździ itd., obgadalibyśmy wszytko na miejscu i odświeżyłoby się wszystko.
W tym roku nie ma żadnych zawodów to trasa będzie coraz gorsza