Problem z internetem
Problem z internetem
Witam dotychczas miałem internet w UPC chello 512 kb/s , zmieniłem na 2 mb/s w osiedlowej sieci .Na kompie wszystko ładnie hula ale jak chcę podłonczyć internet do konsoli to nie da rady próbowałem bezpośrednio kablem ethernet do xboxa i nic nie wykrywa na konsoli .Próbowałem przez router ale też nic ( router to netgearRP614v4 złamała mi się płytka do niego może jeśli bym go jakoś z konfigurował to może by działało co o tym myślicie może jest ktoś kto sie zna na tym i mi pomoże ?? 

-
- Kontakt:
no niedziwne że ta czynność jest niewykonalna, ponieważ ja np. nie znam takiej czynności - odsyłam do słownika j.polskiegomaxxis pisze:ale jak chcę podłonczyć internet do konsoli to nie da rady

a co do samego internetu to prawdopodobnie w UPC jest jak w Aster że internet jest przypisany pod dany mac adres karty sieciowej i jak podłączasz(nie podłonczasz) to UPC widzi inną sieciówkę i stąd ten brak netu?
Spróbuj z tymi sterownikami od routera bo wtedy UPC będzie widziało mac adres routera i to co za routerem do niego podłączysz nie będzie miało znaczenia

-
- Kontakt: