jako że jeździłem na cocainie i nic złego się z nią nie działo to polecam. Wytrzymała z resztą więcej niż oczekiwałem ......z resztą sprzedałem ją jako sprawną a kolejny właściciel miał z niej jeszcze trochę pożytku :].
! cocaina jest dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuga , ciezko sie robi na niej bunnyhopy itd. za to a-gang jest krótki i zwrotny. Przystosowany jest do widelców max 150mm . Według mnie jak masz kupować cocaine to lepiej draga jest ciut krótszy i spokojnie wytrzyma amorki które maja 170skoku . A jak masz jezdzic HT Dh to bierz draga! jak street dirt to a-ganga
mebone Ja na cocainie robiłem bunny hopa 60cm tak więc nie mów mi że ciężko się robi :] [rozmiar 14 cali]....nie wypowiem się o a gangu ale coca sprawdzona i dobra.
No da sie ... ale nie tak łatwo jak na małym a-gangu;) z resztą kolega musi napisać w czym chce jeździć . Bo a-gang nie wyrobi z widelcem 170 (będzie choperem xD) coca i drag wyrobią .
Ja mam cocaine 08 i mi się całkiem,całkeim na niej jeździ. Jestem duży i mam długie ręce, dlatego jest ok, ale wolałbym coś z krótszym tyłem, a rura górna niech zostanie taka jaka jest.
Weź cocaine, sprawdzona.
9,81 ma dziką geo i mi nie pasuje Krótka górna rura i kąty jakieś nie te. Na A-gangu śmigałem ale to nie ta bajka bo to raczej racingówka i do tego ją wykorzystywałem 4x i lekki fr.
Powiedz jaką kwotą dysponujesz.