Drag i Streetlegal
Drag i Streetlegal
mam taki temat...mam draga 16 i 190 cm wzrostu i ramka w długosci jest dla mnie w sam raz, ale sprzedaje ja i kupuje streetlegala, ale przez net niestety bo u mnie w miescie jej nie kupie a w tytanie( sklep który goni czesci NSXa) bym czekał na nią pare miesiecy...no i sprawa jest taka czy ktos z was by mi mógł napisac czy jest duzo krótsza od draga 16'...wiem ze sa podane wymiary na stronce nsxa i draga moge sobie zmierzyc ale takie cos to lipa....
chodzi mi głownie o to czy jak sie postawi draga koło streetlegala i osie suportu będa koło siebie to ile streetlegal jest krótszy od draga...
mam nadzieje ze zrozumiale napisałem...juz troszke ludzi ma streetlegale i napewno któregos posiadacza stretlegala jakis kumpel ma draga...
wiec czekam na odpowiedz..
mam nadzieje ze uzyskakm...
pozdro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
chodzi mi głownie o to czy jak sie postawi draga koło streetlegala i osie suportu będa koło siebie to ile streetlegal jest krótszy od draga...
mam nadzieje ze zrozumiale napisałem...juz troszke ludzi ma streetlegale i napewno któregos posiadacza stretlegala jakis kumpel ma draga...
wiec czekam na odpowiedz..
mam nadzieje ze uzyskakm...
pozdro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- Lokalizacja: Allenstein - Tak Sie Nazywal Olsztyn Za Czasow Prusow...
- Kontakt:
heh, im mniejsza, tym lepsza, im ktotsza, tym latwiejszy manual...
a drag ma do d... gejometrie !!!
nie boj sie i biez NSX'a , nie pozalojesz i sie przyzwyczaisz, to bedzie twoj koniec wozenia sie, zaczniesz nowe zycie robiac biste tricki !!!
pogadaj z Panem Krabolkiem, moze zalatwi...
7533716
dualmaniak@o2.pl
...reklama platna...
a drag ma do d... gejometrie !!!
nie boj sie i biez NSX'a , nie pozalojesz i sie przyzwyczaisz, to bedzie twoj koniec wozenia sie, zaczniesz nowe zycie robiac biste tricki !!!
pogadaj z Panem Krabolkiem, moze zalatwi...
7533716
dualmaniak@o2.pl
...reklama platna...
Co Tak Tanio?
Tak Może Być Tylko U KRABOLa
www.netbike.pl
Tak Może Być Tylko U KRABOLa
www.netbike.pl
-
- Kontakt:
na kazdym da sie nauczyc manula zreszta na dragu da sie i to bardzo ladnie zobacz sobie filmik mcmlodego z GM ladnie wymiata:P jak bym mial kase to tez bym wziol streetlegala ze wzgledu ze ma odzielnie mocowane pegi i jest cromo:P
wiec ja masz kase moze wziac streetlegal ja tez chcialem ale nie mam kasy zreszt do puki sie nie polamie moj drag nie zmienie go:P
wiec ja masz kase moze wziac streetlegal ja tez chcialem ale nie mam kasy zreszt do puki sie nie polamie moj drag nie zmienie go:P
no to niezle sie teraz przymyliłęm, quwra byłem juz zdecydowany na tą rame a teraz nie wiem co robic, nie moge miec za krótkiego roweru, teraz musze qrde kombinowac co by kupic innego...
a streetlegal jest krótszy od pointa czy dłuższy?? bo akurat siedziałęm na poincie kupe razy wiec mam porównanie??
a jak jest z destroyerem DS2?? dużo jest krótszy od draga??
sory za trucie dupy ale nie wiem co robic...
pozdro!!!
a streetlegal jest krótszy od pointa czy dłuższy?? bo akurat siedziałęm na poincie kupe razy wiec mam porównanie??
a jak jest z destroyerem DS2?? dużo jest krótszy od draga??
sory za trucie dupy ale nie wiem co robic...
pozdro!!!
maciek suburban jest krótszy od streetlegala...a nie wiem czy brac streetlegala bopodobno jest dużo krótszy niz drag, jak jest krótki jak point to go sobie podaruje
wiec pytam sie znów...czy streetlegal jest krótszy czy dłuższy od pointa i o ile..
i czy destroyerds2 jest dużo krótszy od draga..
piszcie jak wiecie bo muła czesze od wczoraj...
wiec pytam sie znów...czy streetlegal jest krótszy czy dłuższy od pointa i o ile..
i czy destroyerds2 jest dużo krótszy od draga..
piszcie jak wiecie bo muła czesze od wczoraj...
stary ja mam 16 lat i 197 iii streetelegala ii............ jest zajebiscie naprawde mam wysoko kiere bardzo bo mam 5 podkładek nie obcinalem rury stretowej i jezdzi sie duzo lepiej niz na dragu moze jest troche krótszy ale 100% jest lepszy kup amora jakiegos nie obcinaj rury sterowej i masz super machinkle
.................................. nic :/
ja włąsnie nie chce tylu podkładek,
enjoy ale kazda z tych ram ma inne kąty, np jezeli rura górna ma 560 to ramka 14 bedzie krótsza np od 17.. kumasz...ja wiem ze sa wymiary podane ale jak sie nie widzi ramek koło siebie to po huyu te wymiary...
aha do posiadaczy streetlegala...na stronce nsaxa wymiary podaja od rurki do rurki( nie od osi głowki do osi podsiodłowej tylko od jednej do drugiej), tak samo jest z rura podsiodłową...nie jest od osi mufy tylko od jej konca....
mógby którys z was zmierzyc i napisac czy dane na stronbce nsx są poprawne czy zmierzyli od osi do osi a na rysunku pokazali od rurki do rurki...
jak ktos tego nie kuma( troche zamotałem) to jak mozecie to zmierzcie dł górnej rury od spawu do spawu, i podsiodłowej od spawu na mufie do konca podsiodłowej...
pozdro
enjoy ale kazda z tych ram ma inne kąty, np jezeli rura górna ma 560 to ramka 14 bedzie krótsza np od 17.. kumasz...ja wiem ze sa wymiary podane ale jak sie nie widzi ramek koło siebie to po huyu te wymiary...
aha do posiadaczy streetlegala...na stronce nsaxa wymiary podaja od rurki do rurki( nie od osi głowki do osi podsiodłowej tylko od jednej do drugiej), tak samo jest z rura podsiodłową...nie jest od osi mufy tylko od jej konca....
mógby którys z was zmierzyc i napisac czy dane na stronbce nsx są poprawne czy zmierzyli od osi do osi a na rysunku pokazali od rurki do rurki...
jak ktos tego nie kuma( troche zamotałem) to jak mozecie to zmierzcie dł górnej rury od spawu do spawu, i podsiodłowej od spawu na mufie do konca podsiodłowej...
pozdro