Rower do fr/dh do 4 tys
-
- Kontakt:
Rower do fr/dh do 4 tys
witam, kolega chce zlozyc rower do fr/dh do 4 tys. czesci wszystkie nowe oprocz amorka, ew. ramy (dobrze by bylo jakby tez byly nowe). ja kompletnie nie mam do tego glowy wiec prosze was o pomoc w jego imieniu 

Powiedz koledze żeby sie przełamał i zaryzykował kupując używane części. Nie których nowych części nie opłaca się zwyczajnie kupować jeżeli te używane są za 70-80% ceny a są w bdb stanie. Za 4k wielce dobrego sprzętu nie kupi nowego. Lepiej ciągle szukać i kupić cały używany rower z allegro bo w wypadku składania roweru na używanych częściach zwyczajnie się to nie opłaca ( zamieszanie + większe koszta i drożej zakupione części niż w całości bike + stracony czas tym bardziej że jest sezon ). Jeszcze napisz czy full czy ht a jak ht to do czego, bo od tego też zależy np. za 4k do fr/dh nowego sprzętu żeby się to zaraz nie posypało nie poskładasz raczej.
-
- Kontakt:
witam, patrzelismy na uzywki na allegro i nic ciekawego w tej cenie nie ma poza kilkoma big hitami, ktore nie sa rzecz biorac wysmienite. jeden ma hfx, drugi naped slaby i juniora, a ten trzeci z monsterem za drogi. ns core ma moze i osprzet dobry ale amor slaby jak za ta cene, przeciez to jest tajwan :/ ja myslalem cos nad surgem i domainem/lyrikiem, uzywka travisa, albo 66/888. tylko co z osprzetem? powiedzmy ze frameset kosztowalby 1700-1800zl wiec na reszte ma 2200-2300. z napedu to tylko i wylacznie sram, hamulce myslelismy nad juicy 5 ale sa drogawe. a reszte to ja sam juz nie mam pojecia. dlatego jakby mogl ktos nam pomoc i ulozyc jakas liste czesci to bysmy byli wdzieczni
aa i rowerek do fr i w lato bedziemy smigac w gory

-
- Kontakt:
-
- Kontakt: