Mam pytanie, co sadzicie do napinaczu Bop roll? I jeszcze jedno, czy nie bedzie probllemu zamontowania go pod suport shimano? I raczej cena jest przystepna, link:
regulacja to odkrecasz troche te srubki na imbusa i zjezdzasz na wybrana wysokosc i dokrecassz :] mam go i wywalilem dolna czesc i dalem rolke, jest poprostu glosny :]
Phi Narazie to ty mnie denerwujesz, że postów nie edytujesz i naprawde ie chciałbyś wiedzieć co mam zamiar z tobą zrobić.
A wracając do tematu to zawsze można samo kółeczko wymienić na takie z łożyskiem maszynowym bo seryjne obstawiam, ze na zwykłym ślizgu.
pamietam ze szukalem koleczka na 10 zebow i nie bylo takiego nawet u dystrybutora bopa - mowie o maszynowce - tak bylo na wakacjach dlatego wsadzilem rolke na maszynach i jest o niebo lepiej:]
Google nie gryzie. Token i KCNC robią alu na maszynach. A z tańszych to dolne od Shimano XT (bodajże) w górę są na maszynach a górne na ceramicznym ślizgu. A osobno można dostać chociażby u dystrybutora.
czy lepsza to Ci nie powiem xD normalnie demontujesz calosc - kolko z obudowa i przykrecasz rolke na srubie ktora jest razem z nia xD tylko kwestia potem moze byc ze trzeba dogiac troszke napinacz:]