jeżeli jesteś początkujący, uczysz się i robisz małe skoki to możesz poczekać, amor od razu się nie złamie, dopiero gdy będziesz robił wieksze skoki mógł byś pomysleć nad czymś lepszym
takie jest moje zdanie
a za 200 zł żadej używki nic?
no bo widzialem na jutubie filmik kolo jedzie na sign ds i chce zrobic małego dropka ai mu pekł przywałim gęba w kierownice i juszka pociekła...
loxian nie jutubie tylko YouTube
prześlij ten link z youtuby, czy naprawde łamią się te amory aż tak bardzo jak mówisz? (tak na marginesie to może lepiej trzeba było kupić jakś inny rower w tej samej cenie np. NORTHTEC BLADE II lub jakiś używany NS)
Duro uzywke za + - 150zł kupisz . wlejesz oleju i śmigasz . Będziesz wniebowzięty jego pracą jak się przesiądziesz z rst launch bo sam mam ds i miałem rst
Ta, duro używka za 150 na pewno wytrzyma wiele więcej niż nowy Launch... Z budżetem 200 zeta to zawsze będzie przelewanie z pustego w próżne. Masz na DSa gwarancję , jak coś się stanie to możesz z niej skorzystać, zostaw to co jest i dobzbieraj na coś naprawdę porządnego.
Wojtekrk nie pitol, ze 100mm to tak w sam raz na dirt i street bo to max. Najlepiej miec 80, a na street to mysle, ze amor w ogole nie do konca ale to od preferencji zalezy.
A co do pomysłu to zalezy co sie bedzie robic. Jak nie bedzie mocno zajezdzany amor to zostałbym przy RST ale jak chcesz cos wiecej robic to wymien na razie na duro i potem juz na cos na sztywna os wymieniaj.