Jako , że myśle wybrać się na zawody (16-17maja) pytam jak z stanem traski.2 tyg temu byłem to jeszcze śnieg zalegał...a o trasce to już nie wspominajać bo była cała "rozwalona"...Jak to będzie wyglądało za tydzień na zawodach?
SzyszkaRider Śniegu już wogóle nie ma. W lasach powychodziło mega dużo kamieni oraz korzeni. Jest sucho, zero błota. Połowa rzeczy w lasach jest rozwalona ale da się na lajcie jeździć. Oprócz contestówki masz też trasę Karpia.
Pozdro
Według mnie tam trochę kosmetyki i parę małych poprawek i będzie dobrze. Od Contestu w tamtym roku tam się duuuuzo zmieniło pod względem kamieni oraz korzeni, wszystko powychodziło!
[S] Manitou Metel RP 222mm 450LBS , Koło S-type 24"+ Novatec
KROM@ no ale tez ubylo duzo kamieni na rockgardenie :/ i "zniknelo" kilka progow w lesie no i tez agrafka jest rozwalona tzn jakies matoly zamiast normalnie nia jezdzic to jezdzili na pale i sie wszystko rozje*chalo...
Dziś ta byłem. Trasa na razie nie ruszona ... Jutro zaczyna się ponoć jakaś odbudowa . Trasa już wiadomo będzie taka jak w poprzednim roku . wszystko fajnie i w ogóle było by fajnie gdyby lądowanie na ostatniej hopie było bardziej przemyślane , o ile będzie jakaś hopa .
Fajnie że ją odświeżyli, brakuje troszke jakichś mini band na pierwszym przejeździe z jednego lasku do drugiego ale chyba na nartostradzie kopać nie mogą.
nie sądzę jest tam w ciepłe dni na tyle sypki popiół i na tyle okrągłych kamieni że to raczej nie powstanie ... jak na każdym zakręcie miała by być banda trasa moim zdaniem przestaje być sensowna . A od hamowania jedynie robią się tarki ...