Bongo Bongo Kona
-
- Kontakt:
Lisek-Tm płaca ok. 2000tys zł miesiecznie + wyjazdy treningowe do Whistler , Schladming , Vigo itd. ale musisz miec koniecznie koszulke na sobie non-stop ;p nie no coty , nic nie płaca przeciez :d jak by płacili cos to wszyscy by w nich jezdzili
GG:13430637
http://weeze.pl/ [S] mostek Straitline 2010 28mm
http://weeze.pl/ [S] mostek Straitline 2010 28mm
siema
czytam forum i zaciekawiło mnie to bardzo
Mógłby ktoś wytłumaczyć mi od początku o co w tym chodzi?
Czytałem o jakimś potwierdzeniu uczestnictwa w zawodach... co to za potwierdzenie? Czy jeśli w żadnych nie wystartuje to są jakieś konsekwencje.. jak tam się zarejestrować i jak odebrać koszulkę? przychodzi do domu? Czy są jakieś koszty?
Wielkie dzięki za info
:)
czytam forum i zaciekawiło mnie to bardzo

Mógłby ktoś wytłumaczyć mi od początku o co w tym chodzi?
Czytałem o jakimś potwierdzeniu uczestnictwa w zawodach... co to za potwierdzenie? Czy jeśli w żadnych nie wystartuje to są jakieś konsekwencje.. jak tam się zarejestrować i jak odebrać koszulkę? przychodzi do domu? Czy są jakieś koszty?
Wielkie dzięki za info

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ale jakie to jest jazzyZaborowski1 pisze:
Ale ci z Kony sa cwani... dobrze wiedzieli ze złapie sie na to mase osób , a maja reklame za free.. w Krakowie juz duzo osób ma te jerseye.

-Ty stary, skąd masz taką koszulkę?
-jestem w teamie kona bongo bongo
-STARY!!!! Jesteś zajebisty, zrobię dla Ciebie wszystko, <gała> siorb, siorb, siorb...
;p
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ta akcja to po prostu mega chwyt marketingowy. Ludzie sami sie zglaszaja do promowania marki Kona i nie chca nic w zamian... odzew z pewnoscia jest widoczny, lecz szczerze powiedziawszy z jakiej paki mam jezdzic w koszulce kony od tak... takie moje zdanie, ale wiem tez ze sporo osob jezdzi w zwyklych tshirtach bo szkoda wywalic 150zl na fajnego jerseya i to jest myk- no i taki biker jest w "rajcing timie"
. Super wypas bylby wtedy gdyby to wygladalo w ten sposob- wysylasz swoje wyniki z zawodow sezonu poprzedniego (nie musza byc najwyzsze pozycje) dostajesz koszulke na sezon oraz np. rower w nizszej cenie, darmowy jeden serwis ramy czy roweru (jesli to kona) u najblizszego deelera itp. to by dalo firmie jeszcze lepsze rezultaty. Z drugiej strony wiele firm jedzie totalnie po bandzie... swego czasu rozwalily mnie koszulki SRAMa, gdzie za wielkie logo firmy na jerseyu kazali placic ponad 200zl
teraz juz sporo firm wali swoje loga i nazwy na calych koszulkach, tak ze nawet nadrukowac sie nic na tym nie da i po prostu je wprowadzaja do sprzedazy (np. Giant).
Zawsze mnie zastanawialo dlaczego firmy nie robia takiej akcji: Kupujesz dobry zawodniczy rower u deelera/w sklepie i dostajesz w zestawie PRO jersey w identycznej z rowerem kolorystyce i np. miejscem na nazwisko (albo z nadrukowanym nazwiskiem ridera). To bylaby dopiero reklama. Ja sam kupowalem Glorke i pytalem dystrybutora osobiscie czy dostane koszulke w prezencie... odpowiedz? 220zl!!! to jest podejscie marketingowe dopiero

Zawsze mnie zastanawialo dlaczego firmy nie robia takiej akcji: Kupujesz dobry zawodniczy rower u deelera/w sklepie i dostajesz w zestawie PRO jersey w identycznej z rowerem kolorystyce i np. miejscem na nazwisko (albo z nadrukowanym nazwiskiem ridera). To bylaby dopiero reklama. Ja sam kupowalem Glorke i pytalem dystrybutora osobiscie czy dostane koszulke w prezencie... odpowiedz? 220zl!!! to jest podejscie marketingowe dopiero

http://www.endura.pl
-
- Kontakt: