witam mam problem a mianowicie połamałem support i kupiłem 118 zamiast 113 i nie wiem jak ustawić własciwie napinacz prosze o pomoc musze wygiąc napinacz czy co??
adasiekdh daj kilka podkladek pomiedzy srubke na ktorej obraca sie koleczko a ramie napinacza (chodzi o to miejsce od strony korby), 2 podkladki na kazde koleczko powinny spokojnie wystarczyc
blackdemon zamknij sie cepie gUpi jak nie masz nic do powiedzenia...
blackdemon
Moja dziewczyna smiga na takim wg, Ciebie badziewiu tez za 30 zl http://scashone.blok.pl/duperele/napinacz.jpg ( powiedzmy ze 30 zl ) lancuch trzyma idelanie wiec,i takie Twoje pitolenie o``badziewiu``mozesz sobie w D wsadzic jesli napinacz jest dobrze zalozony to nic sie zlego nie bedzie dziac podczas pracy ;] nie wazne czy to L13 czy inny.
znawco, ten napinacz co ma twoja dziewczyna to mrp albo pm socho.. mam tego gownianego bopa w domu i mialem go zalozonego. tak spelnial swoje zadanie wysmienicie ze spadal lancuch jak bez napinacza, niesamowity.. gnie sie na boki jak guma
sasquatch, sam sie zamknij cepie jak tylko wyzywac potrafisz
blackdemon
Ten napinacz jest homemade w przyplywie gotowki bedzie cos pokroju L13,ale tylko po to aby z waga zejsc,bo w dzialaniu nie mam do niego zadnych zastrzezen
blackdemongość sie pyta jak to naprawic. i mysle ze twoje zdanie na temat samego napinacza jest tu zbędne. adasiekdhw supportach truvativa byly takie aluminiowe podkladki dystansowe. sproboj poszukac moze to cos da. a jak nie to postaraj sie zamienic w sklepie na 113 moze pojda na to.