nie ma wogóle o czym pisać. Duro jest beznadziejnie nietrwałe. Strata pieniędzy na takie coś. Z tych 2 opcji bierz truvativ a jezeli masz wiecej kasy to poszukaj czegoś sensowniejszego typu race face.
Kolega miał nieszczęście posiadać duro i uwaliło mu się mocowanie zębatki w czterech miejscach !!! - podczas jazdy po chodniku- serio byłem przy tym. Mocniej zakręcił korbą i bum ! - i szmelc. Stanowczo nie polecam.
[S] Grimeca sys 12
[K] śrubka odpowietrzania z zacisku Grimeca
A ja polecam Duro... Jak się zegnie przy podjeździe pod krawężnik to moze niektórzy nauczą się odróżniać niskobudżetowe badziewie o szpanerski wyglądzie od rasowego sprzętu, albo chociaż korzystać z wyszukiwarki i sprzętowni....
Vin_OSW pisze:Ja już mam od dłuższego czasu z Team-em smile Mam nadzieję że nasmarowałeś gwinty pedałów przed wkręceniem? smile Bo później mogą być problemy z tulejkami :P
Pieter Za tego Capslock'a normalnie wykastruje keeper1121 Uważaj na słownictwo bo robię moją małą czarna listę i jak ktoś kilka razy mi podpadnie to ma oucik
Co do korby to zdecydowanie Truvativ i najlepiej Hussefelt. Nawet jeśli ma być starszy na Isis. Po tym co mój przeszedł mam pełne zaufanie do tych korb
Hussefelcik howitzer to chyba najlepsza korba w tym przedziale cenowym lub nawet nieco wyzej. Moja smiga juz 2 lata i pomalu odczuwa bieg czasu. Teraz tak sobie mysle - Jak ja odkrece pedaly po dwoch latach jesli przykrecilem je na sucho ??