Pomóżcie .Kupiłem nową korbę do dragstara,ale ma mniejsze "odsadzenie" od starej.Odkręciłem więc miski suportu żeby nie obcierała o ramę,jednak pojawił się problem.Suport bardzo ciężko się obraca,po kilku obrotach puszczają śruby od korby:/
help
Nie rozumiem Twego problemu. Ale pewnie masz za krótką oś tzn. masz długość suportu 68x113, a w takim wypadku powinieneś mieć 68x118 lub więcej. Opisz dokładnie co jest nie tak .
No to lepiej sprawdź bo musi to być Howitzer Team albo XR od Truvativa. Jeśli tak jest to nie powinno być problemów. Jeśli nie to czeka cię jeszcze jeden wydatek.
ale przeciez howitzera nie zalozysz na zwykly isis, wiec pewnie posluzyl sie mlotem albo czyms innym przez co korba moze byc do wyrzucenia. jak nie masz zew lozysk to ewidentnie cos napsules..
ElSadistico Ruktion daje rady, gorzej z xr'em, lepiej teama suport kupić. Z resztą, lepiej dołożyć pare złociszy i hussefelta już kupić z suportem teama, sprzęt klase wyższy, nie do zajechania a swojego czasu był po 250 w komplecie na allegro nowy (nie wiem jak teraz).
Widzę w różnych tematach, że chyba lepiej rzeczywiście wziąć Hussefelta + Team.
A jak jest z rozmiarami teamów, bo szczerze mówiąc nie pamiętam jaki mam support w ramie (Mielec Tank), chociaż jestem prawie pewien, że standard 68.
[K] DC Cock do 700 zł. 14" (ew. Pitbull, NS Surge)