Co kupić czy Acent BB-EX1 czy moze http://allegro.pl/item636132864.html
Niestety ale support FSA poległ po krótki czasie dlatego nie chcę kupować takiego samego.
Support BB 68/73 jaki dla hollowtech [AM]
Support BB 68/73 jaki dla hollowtech [AM]
Dlaczego mieszkam w płaskiej krainie ;(
Tyle, że suporty pod Hollowtecha II zbytnio od siebie się nie różnią. Identyczne aluminiowe miski z identycznymi łożyskami, tuleje i podkładki raczej we wszystkich z plastiku więc może trafiłeś na felerny egzemplarz. Ja tam w xciaku mam cały czas seryjny od Shimano XT. Raz na jakiś czas wyczyszczę łożyska i kręci się jak nowy. Więc bierz co ci kolorystycznie i cenowo bardziej odpowiada. Co prawda koledze też dość szybko poszedł suport od FSA ale przez jego głupotę bo się praktycznie na błocie łożyska kręciły.
Te lozyska trzeba fachowo zamontowac w przygotowanej wczesniej mufie. Inaczej beda sie sypac. One musza byc idealnie prostopadle do osi dlatego w serwisach powinno sie mufe odpowiednim narzedziem wyrownac, bo zwykle jest nierowna.
Ktore kupisz to juz kwestia kasy ale ponizej 100 to jedno i to samo tajwanskie badziewie.
Ktore kupisz to juz kwestia kasy ale ponizej 100 to jedno i to samo tajwanskie badziewie.