Bongo Bongo Kona
Spoko. Sam sie przejade. A tak pozatym to mam jeszcze jeden problem. Jak ktoś byłby miły wysłać mi jakiś bloczek albo inny papiur ze zgloszenia na zawody. Pozminiam dane w PS. chodzi mi tylko o druczek. Nie mam zadnego i na zawody sie nie wybieram a koszulka mi sie podoba. Wiec jak ktos może to po prośbie na b_d_12@wp.pl albo iger_gsm@o2.pl. Bede zobowiazany.

-
- Kontakt:
a jak mi przyszedl taki mail to co teraz Witam,
Dziękujemy za rejestrację w programie Bongo Bongo Team. Niestety powodem wstrzymania wysylki koszulek Bongo Bongo jest brak dowodów w udziale w wyścigu z waszej strony.
Bardzo bym prosila o przeslanie dowodu rejestracji w wyścigu, w którym będziesz bral udzial jako część drużyny Bongo Bongo na adres e-maila daniela@konaworld.com, wtedy wyślemy koszulkę do lokalnego dealera Kona.
Osoby, które już nam wyslaly dowód udzialu w wyścigu bardzo przepraszamy i prosimy o ponowne jego przeslanie.
Dziękujemy za zrozumienie.
Powodzenia w wyścigach,
Pozdrawiam,
Daniela
Dziękujemy za rejestrację w programie Bongo Bongo Team. Niestety powodem wstrzymania wysylki koszulek Bongo Bongo jest brak dowodów w udziale w wyścigu z waszej strony.
Bardzo bym prosila o przeslanie dowodu rejestracji w wyścigu, w którym będziesz bral udzial jako część drużyny Bongo Bongo na adres e-maila daniela@konaworld.com, wtedy wyślemy koszulkę do lokalnego dealera Kona.
Osoby, które już nam wyslaly dowód udzialu w wyścigu bardzo przepraszamy i prosimy o ponowne jego przeslanie.
Dziękujemy za zrozumienie.
Powodzenia w wyścigach,
Pozdrawiam,
Daniela
A ja zrobiłem taki myk z tą Koną. Jako dowód udziału w zawodach, zarejerstrowałem się przez internet na maraton mtb mio fuji film bike marathon, w teamie wpisałem kona bongo bongo, wypełniłem wszystko jak powinno być, zrobiłem scr shota, w paincie zaznaczyłem gdzie co i jak, i wysłałem to.
I jest dowód, że wziąłem udział w zawodach mtb, maratonie. A jak się nie wystartuje to nic.
Mogłeś np. złamać nogę lub coś takiego. xd